Kanal D, lider absolut de audiență, cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Author: Madalina Maftei

Duminică, 29 ianuarie, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele românilor, pe toate targeturile monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Ieri, în intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând 2,8% Rating și 12,2% cotă de piață, pe targetul Comercial, 3.7% Rating și 11.7% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară (Național), și 3.2% Rating și 11.2% cota de piață, în rândul publicului de la orașe (All Urban).

Citește și: Cine este copilul în vârstă de 14 ani care a fost aruncat de doi adolescenți în fața trenului. Conflictul a pornit din cauza unei dispute romantice

O medie de 640.000 de telespectatori au urmărit ieri, Kanal D în intervalul 14:30 – 16:00, minutul de aur fiind înregistrat la 15:59, când aproape 1 milion de fani (942.000) urmăreau reportajele inedite marca “Asta-i România!”.

Nu ratați emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!

  Audiențe target

Comercial

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri neașteptate despre presupusa relație cu fosta "bebeluşă" Ioana Petric! „Era foarte apropiată de mine și de familia mea!”

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”