Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

Author: Alina Petre

Mihai Ghiță

Emisiunea ”Asta-i România!” ne invite duminica aceasta, de la ora 14:30, să o cunoaștem pe Emilia Trifan, femeia care deschide ușa și sufletele oamenilor care traiesc într-unul dintre cele mai izolate sate din Apuseni, Lupșa.

 La 52 de ani, Emilia Trifan este unul dintre cei patru angajați care au primit ATV luna trecută, de la Poșta Română. Poștărița are o misiune dificilă, aceea de a cutreiera potecile și pădurile sălbatice, pe un motor offroad, pentru a  duce ziarele, pensiile și veștile până la cea mai îndepărtată gospodărie.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”

Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

O dată pe lună, liniștea cătunelor răsfirate pe coama Apuseniului este spartă de un zgomot puternic, o mașinărie <ciudată> condusă de o femeie curajoasă, care se cațără până sus, pe poteci abrupte, dând semn oamenilor că … vine pensia!

Sub casca de motociclist, în spatele ochelarilor fumurii, se ascunde un chip blând, o femeie

firavă dar puternică, în același timp. Nu e ușor deloc pentru o femeie să stăpânească un ATV de aproape 400 de kg, trecând cu el pe deasupra râpelor, însă oricat de greu i-ar fi, nimic nu o sperie pe aceasta și nimic nu o întoarce din drum.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

În școala mică se fac oameni mari! Iată povestea impresionantă a cinci copii care învață într-o școală, cât o cămăruță, într-un cătun-fantomă de pe Valea Arieșului, în Țara moților!

Nu ratați o nouă ediție ” Asta-i Romania!”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mai săraci cu fiecare zi

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?