Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

Author: Alina Petre

Mihai Ghiță

Emisiunea ”Asta-i România!” ne invite duminica aceasta, de la ora 14:30, să o cunoaștem pe Emilia Trifan, femeia care deschide ușa și sufletele oamenilor care traiesc într-unul dintre cele mai izolate sate din Apuseni, Lupșa.

 La 52 de ani, Emilia Trifan este unul dintre cei patru angajați care au primit ATV luna trecută, de la Poșta Română. Poștărița are o misiune dificilă, aceea de a cutreiera potecile și pădurile sălbatice, pe un motor offroad, pentru a  duce ziarele, pensiile și veștile până la cea mai îndepărtată gospodărie.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”

Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

O dată pe lună, liniștea cătunelor răsfirate pe coama Apuseniului este spartă de un zgomot puternic, o mașinărie <ciudată> condusă de o femeie curajoasă, care se cațără până sus, pe poteci abrupte, dând semn oamenilor că … vine pensia!

Sub casca de motociclist, în spatele ochelarilor fumurii, se ascunde un chip blând, o femeie

firavă dar puternică, în același timp. Nu e ușor deloc pentru o femeie să stăpânească un ATV de aproape 400 de kg, trecând cu el pe deasupra râpelor, însă oricat de greu i-ar fi, nimic nu o sperie pe aceasta și nimic nu o întoarce din drum.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Ora de vară 2023: Când se schimbă ora în România? Afl[ cum trebuie să fixăm ceasurile pe 26 martie

Nu ratați o nouă ediție ” Asta-i Romania!”, duminică, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mai săraci cu fiecare zi

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.