Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mai săraci cu fiecare zi

Author: Alina Petre

Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii Asta-i România

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, reporterii emisiunii ne invită să urmărim un material care vizează tot românul.

              Grija zilei de mâine crește invers proporțional cu veniturile. Asta trăiește românul de rând, care se simte tot mai sufocat de inflație. Mai obosiți, mai îngrijorați și mai datori, așa ne găsește finalul de lună, după ce toți banii ni se duc pe facturi, mâncare și rate. 4 din 10 angajați spun că își vor căuta un alt loc de muncă dacă nu primesc anul acesta o mărire de salariu iar restul nici nu îndrăznesc să se gândească la mai mulți bani, de teamă să nu piardă și jobul pe care îl au.

Citește și: Omul care dă viață lemnului! „Mâine dacă mor, știu că n-am făcut umbră pământului degeaba!” Aflați povestea impresionantă a ultimului meșter în lemn, care trăiește singur într-un sat pitoresc de munte!

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mai săraci cu fiecare zi

              Conform datelor INS (Institutul Național de Statistică n.r.), un angajat care câştiga 3 000 lei, dădea anul trecut pe întreţinere şi alimente aproape 1000 de lei, şi pe rată la bancă încă 1300.

Acum, după creșterea IRCC-ului (Indicele de referință pentru creditele consumatorilor – n.r.) rata a depăşit 2000 de lei, iar întreţinerea şi alimentele costă aproape 1200 lei. În condiţiile unui salariu similar, vedem că la final de lună veniturile sunt mai mici decât cheltuielile.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Pe mine mă interesează să fac bani din treaba asta. Romina, VTM are zero șanse de export”. Cum au reacționat românii la filmul lui Selly, Romina, VTM

Nu ratați un material marca “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește și: Povestea tristă a bunicuței din Vaslui care a fost lăsată de izbeliște într-o casă dărăpănată, uitată de lume: „Viață mai grea ca a unui câine.”

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies