Kanal D, lider absolut de audiență cu “Asta-i România!”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 ian 2023, 13:51

Ediția de duminică a emisiunii de reportaje “Asta-i România!”, realizată și prezentată de Mihai Ghiță, a plasat Kanal D lider absolut de audiență în intervalul difuzării acesteia. Astfel, conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Duminică, 22 ianuarie, în intervalul 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 3.3 puncte de rating și 13,8% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54 Nat. ABCD), 3.9 puncte de rating și 12,8% cota de piață, pe targetul Național, și 2.7 puncte de rating și 9,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Ediția de ieri a emisiunii prezentate de Mihai Ghiță la Kanal D a fost urmărită, în fiecare minut al difuzării, de o medie de 681.000

de telespectatori din întreagă țară. Minutul de aur, atins la 15:33, aproape un milion (917.000) de fani din întreaga țară urmăreau reportajele “Asta-i România!”.

Povestea geamgiilor care vobesc “limba de sticlă”, o limba veche și secretă, inventată chiar de ei, dar și materialul impresionat despre românii care își duc traiul cu greu de la o lună la alta i-au ținut pe telespectatori în fața micilor ecrane, la Kanal D, în intervalul difuzării emisiunii de reportaje “Asta-i România!”.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mai săraci cu fiecare zi

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

Citește și: Povestea tristă a bunicuței din Vaslui care a fost lăsată de izbeliște într-o casă dărăpănată, uitată de lume: „Viață mai grea ca a unui câine.”

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies