Jador și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor România 2021. Maria a dezvăluit ce se întâmplă în timpul competiției: „De două luni de zile, Jador...”

,
Jador, Starlin și Maria de la Survivor România 2021
Jador, Starlin și Maria de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacă în trecut a fost criticat de colegii de echipă, de această dată, Jador este pus la zid de Războinci. Ce i-a enervat din cale afară pe concurenți? Jador și Starlin au fost la un pas de bătaie după jocul pentru recompensă.


In articol:

Reacțiile pe care Jador le-a avut de-a lungul timpului la Survivor România 2021 au fost ușor deranjante pentru restul colegilor, însă ceea ce s-a întâmplat la finalul jocului pentru recompensă din această seară l-a înfuriat pe Starlin. Ce s-a întâmplat și ce au dezvăluit Războincii despre Jador?

Jador, criticat dur de echipa Războinicilor. Ce a dezvăluit Maria despre Faimos?

Jador îi tachinează tot timpul pe cei din echipa Războinicilor, mai ales în momentele în care Faimoșii reușesc să obțină victoria. La fel s-a întâmplat și în această seară, când Războincii au pierdut jocul pentru recompensă. La final, înainte de a se bucura alături de echipa lui, Jador a aruncat steagul Războinicilor în apă, gest care l-a scos din minți pe Starlin. Între cei doi concurenți de la Survivor România 2021 a avut loc un schimb dur de replici, presărat cu înjurături, însă spiritele s-au calmat în cele din urmă.

Citeste si: Survivor România 2021. REACTIA Anei Porgras dupa ce Jador a acuzat-o ca are o relatie la Survivor Romania 2021 cu Zannidache

Ajunși pe insula lor, Războincii nu și-au putut ascunde supărarea, însă nu faptul că au pierdut recompensa i-a enervat, ci comportamentul lui Jador.

Se pare că Războincii nu mai pot suporta atitudinea pe care Faimosul o are față de echipa lor.

„Eu am mers pe un criteriu care sună așa, te respect și mă respecți, atât. Și atunci când eu văd oamenii care se prefac în fața camerelor că sunt nu știu ce și în momentul în care sunt în spatele camerelor sunt ca o vrăbiuță, eu nu tolerez asta.

E o chestie pe care eu nu pot s-o înghit, nu pot să trec peste, să mă prefac.”, a spus Starlin.

Maria a încercat să le ridice moralul băieților și să le explice că nu ar trebui să pună preț pe ceea ce spune Jador, însă este și ea conștientă că situația nu este una comodă și ușor de suportat.

„De două luni de zile, Jador face același lucru, Jador continuă cu cuvinte, cu reacții, cu gesturi, cu tot.

El continuă și normal că avansează. Da, asta vrea să facă. El a pierdut punctele astăzi, dar totuși, ce punct și-a adus el? A adus punctul culminant de nervi în echipa noastră. Atât, adică el și-a făcut treaba practic, și-a adus punctul. Cum zicem noi când plecăm la joc, fiecare câte un punct, Jador cred că asta e punctul lui.”, a spus Maria.

Citeste si: Jador, momente cumplite la Survivor Romania! "Ma doare burta rau!" Faimosul este luat urgent cu ambulanta, chiar inainte de a intra pe traseu!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Incredibil! Ce s-a întâmplat în tabăra Războinicilor în timpul nopții? Camerele de filmat au surprins totul!

PRIORITATE de pandemie: Klaus Iohannis PROMITE noi achiziții pentru dotarea Armatei

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Voturile din echipa Faimoșilor, un nou motiv de ceartă. Ana Porgras și Elena Marin, discuție aprinsă: „Indiferent de conflictul pe care l-am avut cu Zanni...”

Soția lui Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea! Ce crede despre prietenia Faimosului cu Zanni: „Din ce văd eu, Zanni este o persoană...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies