Voturile din echipa Faimoșilor, un nou motiv de ceartă. Ana Porgras și Elena Marin, discuție aprinsă: „Indiferent de conflictul pe care l-am avut cu Zanni...”

,
Ceartă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021
Ceartă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ultimele nominalizări făcute de echipa Faimoșilor au dat naștere unor noi discuții aprinse. Ce și-au spus concurenții și de ce a apărut un conflict între Ana Porgras și Elena Marin?


In articol:

Echipa Faimoșilor este mai divizată ca niciodată și dacă inițial părea că lucrurile se îndreaptă încet, încet în direcția potrivită, ulterior, Faimoșii au început din nou să se certe. Ce s-a întâmplat după nominalizările de săptămâna trecută?

Tensiuni la Survivor România 2021 între Ana Porgras și Elena Marin. De la ce a pornit totul?

Ajunși pe insula lor, Faimoșii au analizat unde au greșit și de ce au pierdut jocurile de săptămâna trecută, moment în care Cătălin Moroșanu a adus în discuție nominalizările făcute pe criterii care nu au legătură cu performanța de pe traseu. Acesta le-a atras atenția colegilor că ar fi mai bine să lase de-o parte orgoliile și să nu mai nominalizeze persoanele care aduc puncte valoroase și asta pentru că se poate ajunge în situația în care oamenii buni din echipă să plece acasă, așa cum s-a întâmplat în cazul Simonei Hapciuc.

Cătălin Moroșanu: Hai să încercăm să lăsăm toate orgoliile la o parte și hai să funcționăm ca o echipă. 

Cosmin: Bine, Cătăline, nu e vorba despre asta.

Cătălin Moroșanu: Ba nu, despre asta e vorba, Cosmin.(...) Eu vorbeam de votul asupra Elenei, de votul asupra Simonei, despre asta vorbeam.

Când vin niște voturi asupra unor persoane care, băi, poate chiar ar merita să mai stea în joc, cum ar trebui să vedem noi, ceilalți, care stau pe lângă?

Citeste si: Soția lui Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea! Ce crede despre prietenia Faimosului cu Zanni: „Din ce văd eu, Zanni este o persoană...”

Deși Ana Porgras a stat departe de conflicte până acum, concurenta a dezvăluit că a simțit din partea anumitor colegi o răceală, având în vedere că aceștia nu au încurajat-o pe traseu.

Se pare că printre ei s-ar afla și Elena Marin, concurentă care a preferat să o susțină pe Roxana Nemeș. Această situație a dat naștere unor tensiuni între Ana Porgras și Elena Marin.

Elena Marin: În afară de Andreea și de Moro, nu m-am băgat la nimeni, nu doar la tine, Ana. Nu puteți trata un om cum se comportă la un singur joc când până acum eu am fost tot timpul lângă tine și ți-am zis: „Ana, te înțeleg!”, iar pentru că astăzi îmi era frică, m-am trezit cu un gol în

stomac, îmi era super frică să nu fiu eliminată, până mai devreme nu știam ce să fac, n-ai cum să mă taxezi pentru un singur joc.

Ana Porgras: Eu pe tine nu te-am taxat cu absolut nimic!

Elena Marin: Asta zic, ar trebui să vedem și dățile și jocurile în care am venit la tine, în care ți-am zis că te înțeleg.

Nu mai devreme de nominalizare ți-am zis că mi-ar plăcea, indiferent de conflictul pe care l-am avut cu Zanni, să nu ne strice relația dintre noi și ai zis da. 

Citeste si: EXCLUSIV Roxana Ghiță a recunoscut ce s-a întâmplat la Survivor România 2021 când camerele erau oprite: ”Ne-am pupat...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Stan, mai sexy ca niciodată! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a atras toate privirile după ce a apărut într-un costum de baie minuscul

Rusia răspunde cu aceeași monedă Cehiei: Mai mulți diplomați declarați 'persona non grata'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Survivor România 2021. Scandal de proportii intre Alin Salajean si Kamara de la Alb Negru! Razboinicul a zis tot ce nu s-a vazut la televizor in disputa cu Musty

Alexandra Stan a ajuns la spital! "Mi-am facut radiografie" Ce a patit artista chiar inainte de a veni in platoul Teo Show?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies