Final incredibil la Survivor Romania! Cine a castigat cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii? Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

,
survivor romania 2021
Faimosii si Razboinicii s-au luptat cu indarjire si in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii.

Faimosii si Razboinicii s-au infruntat cu indarjire in cel de-al doilea joc de imunitate dificil si plin de adrenalina! Cine a castigat imuntatea si premiul suplimentar la Survivor Romania?


In articol:

Faimosii si Razboinicii au luptat pana la epuizare in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, in ciuda faptului ca multi dintre ei sunt sleiti de puteri, infometati si cu greu isi mai gasesc energia necesara pentru a da randamentul dorit pe trasee.

Un suflu pozitiv au adus insa in echipa Razboinicilor cei trei concurenti noi, care au luptat cu toate fortele pentru echipa lor.

Cel de-al doilea joc de imunitate a fost unul extrem de greu, solicitant din cauza sariturii in piscina si a obstacolelor dificile de pe traseu, in care concurenții și-au testat fortele, dar si indemanarea in proba de final a celui mai important joc al saptamanii. Ce echipa a reusit sa castige imunitate si premiul suplimentar?

survivor romania 2021
Faimosii si Razboinicii au venit la startul jocului de imunitate cu mare dorinta de a castiga.

Razboinicii au castigat si cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii!

Desi la startul jocului de astazi, Faimosii si Razboinicii au venit extrem de determinati si au promis ca vor lupta cu mare ambitie pentru a castiga imunitatea si premiul suplimentar constand in proviziile atat de necesare pentru supravieture pe insule.

Dupa o batalie apriga pe traseul dificil, in care unii dintre concurenți au ajuns chiar în pragul epuizării, echipa Razboinicilor a fost cea care si-a adjudecat din nou victoria si in cel de-al doilea joc de

imunitate al saptamanii. Astfel, echipa albastra a reusit sa isi asigure un nou consiliu de nominalizare liniștit, in timp ce Faimosii, vizibil suparati de noua infrangere suferita, vor fi nevoiti sa faca din nou nominalizari si sa faca fata noilor conflicte ce se vor reaprinde in interiorul echipei.

În cel de-al doilea joc de imunitate al acestei saptmani, scorul a fost deschis de echipa Razboinicilor și se pare ca acel prim punct castigat de Starlin impotriva lui Culita, i-a motivat pe concurenti sa dea totul pe traseu si sa lupte pana la final cu

aceeasi ambitie. La final, scorul a fost de 10 la 3, punctul decisiv fiind adus de Albert, care s-a duelat cu Cosmin Stanciu.

survivor romania 2021
Razboinicii au savurat cu mare bucurie victoria in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii.

Pe traseu, la startul ultimului duel s-au aflat Albert de la Razboinici si pe de alta parte, Cosmin Stanciu de la Faimosi. In cele din urma, cel care a reusit sa aduca punctul decisiv al jocului de astazi, a fost Albert care s-a prabusit din cauza epuizarii fizice la final, insa a fost ridicat si laudat de catre colegii sai si s-au bucurat impreuna de marea victorie.

survivor romania 2021
Faimosii, lacrimi de tristete dupa pierderea celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii.

In vreme ce pe Faimosi ii asteapta o noua seara dificila, cu un consiliu de nominalizare, in care vor decide pe cine sa trimita spre eliminare de aceasta data, asta dupa ce la consiliul precedent acestia au votat-o in numare mare pe Roxana Nemes.

Citeste si: Faimosii si Razboincii se infrunta pentru imunitate! Miza este cruciala! Ce premiu suplimentar va primi echipa castigatoare?

Citeste si: Jador, replici acide la adresa Roxanei Nemes! "Ma enervezi rau! Te-am votat ca meriti, esti nebuna?" Pana unde va ajunge conflictul Faimosilor!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de sâmbătă, 27 februarie 2021 - VIDEO. Jador o pune la punct pe Roxana Nemeș: „Termină cu astea că mă enervezi rău! Te-am votat...

În timp ce România deține supremația, nemții abia visează la ceea ce avem noi: Vor lege pentru dreptul la internet rapid

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Jador, replici acide la adresa Roxanei Nemes! "Ma enervezi rau! Te-am votat ca meriti, esti nebuna?" Pana unde va ajunge conflictul Faimosilor!

Faimosii si Razboincii se infrunta pentru imunitate! Miza este cruciala! Ce premiu suplimentar va primi echipa castigatoare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies