Cu cine și-a petrecut noaptea Roxana Ghiță de când s-a întors în România. Imagine incredibilă cu Războinica de la Survivor România 2021

,
Partenerul Roxanei Ghita
Cu cine a dormit Roxana Ghita dupa ce s-a intors in Romania

După întoarcerea din Republica Dominicană, Roxana Ghiță nu și-a petrecut nopțile singură, ci a avut o companie cu totul specială. Cu cine a dormit Roxana Ghiță de când s-a întors de la Survivor România 2021?


In articol:

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România, însă parcursul său în competiție s-a sfârșit destul de brusc.

Starea de sănătate a Războinicei s-a agravat, iar medicul a decis că cel mai bine ar fi să se întoarcă în România. După întoarcerea din Republica Dominicană, Roxana a avut parte de o companie foarte specială. Cu cine a dormit Roxana Ghiță?

Parcursul Roxanei Ghiță la Survivor România 2021

Roxana Ghiță a fost o cuncurentă îndrăgită la Survivor România, colegii din echipa Războinicilor au văzut în ea un coechipier puternic care a dat pe teren totul pentru a aduce puncte echipei sale. Războinica a fost votată favorita publicului de două ori consecutiv, semn că cei de acasă i-au apreciat sinceritatea și devotamentul din această competiție.

Roxana a fost cea mai tânără concurentă din competiția din Republica Dominicană, a rezistat eroic timp de două luni fără mâncare și în condiții nefavorabile. Tânăra a avut un parcurs incredibil în competiție Survivor România, unde a adus victorii importante echipei Războinicilor. 

Războinicii au supranumit-o ”jaguarul”, fiind extrem de rapidă pe traseele din competiție.

Roxana a reușit să-și depășească limitele și să trăiască adrenalina la cote maxime într-o experiență inedită așa cum este Survivor România.

Citeste si: Roxana Ghiță a spus tot adevărul după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „ Plecarea mea din concurs are un rol...” Ce dezvăluiri a făcut Războinica?

Cu cine și-a petrecut noaptea Roxana Ghiță de când s-a întors de la Survivor România 2021

Roxana Ghiță, recent întoarsă din Republica Dominicană se bucură de momentele petrecute alături de cei dragi, cărora le-a dus lipsa foarte mult pe parcursul competiției Survivor România 2021. Recent Războinica a publicat o fotografie pe contul său de Instagram la secțiunea stories în care le arată fanilor ei cu cine și-a petrecut noapte.

Roxana și-a petrecut noaptea alături de animaluțul ei de companiei, care i-a lipsit enorm în această perioadă.

Tânăra a postat o imagine cu pisica la care a adăugat mesajul: ”Partener de dormit”.

Pisica Roxanei Ghita
Roxana Ghita, partnere de dormit

Citeste si: Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România! Războinica a fost dezamăgită de o persoană importantă din viața ei

Roxana Ghiță, ”Jaguarul” din echipa Războinicilor

Războinica s-a făcut remarcată în copetiție prin tenacitatea și ambiția ei de a aduce cât mai multe puncte echipei.

Coechipierii au supranumit-o ”Jaguarul feminin” pentru rapiditatea de care a dat dovadă pe traseele de la Survivor România.

”Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă", a mărturisit Roxana Ghiță la un moment dat.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România! Războinica a fost dezamăgită de o persoană importantă din viața ei

Scandalul expulzării diplomaților ia amploare în Europa. Tările baltice trec la represalii

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Roxana Ghiţă în lacrimi la Survivor România 2021! Razboinica vrea să părăsească competiția

Roxana Ghiță

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies