Cu cine și-a petrecut noaptea Roxana Ghiță de când s-a întors în România. Imagine incredibilă cu Războinica de la Survivor România 2021

,
Partenerul Roxanei Ghita
Cu cine a dormit Roxana Ghita dupa ce s-a intors in Romania

După întoarcerea din Republica Dominicană, Roxana Ghiță nu și-a petrecut nopțile singură, ci a avut o companie cu totul specială. Cu cine a dormit Roxana Ghiță de când s-a întors de la Survivor România 2021?


In articol:

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România, însă parcursul său în competiție s-a sfârșit destul de brusc.

Starea de sănătate a Războinicei s-a agravat, iar medicul a decis că cel mai bine ar fi să se întoarcă în România. După întoarcerea din Republica Dominicană, Roxana a avut parte de o companie foarte specială. Cu cine a dormit Roxana Ghiță?

Parcursul Roxanei Ghiță la Survivor România 2021

Roxana Ghiță a fost o cuncurentă îndrăgită la Survivor România, colegii din echipa Războinicilor au văzut în ea un coechipier puternic care a dat pe teren totul pentru a aduce puncte echipei sale. Războinica a fost votată favorita publicului de două ori consecutiv, semn că cei de acasă i-au apreciat sinceritatea și devotamentul din această competiție.

Roxana a fost cea mai tânără concurentă din competiția din Republica Dominicană, a rezistat eroic timp de două luni fără mâncare și în condiții nefavorabile. Tânăra a avut un parcurs incredibil în competiție Survivor România, unde a adus victorii importante echipei Războinicilor. 

Războinicii au supranumit-o ”jaguarul”, fiind extrem de rapidă pe traseele din competiție. Roxana a reușit să-și depășească limitele și să trăiască adrenalina la cote maxime într-o experiență inedită așa cum este Survivor România.

Citeste si: Roxana Ghiță a spus tot adevărul după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „ Plecarea mea din concurs are un rol...” Ce dezvăluiri a făcut Războinica?

Cu cine și-a petrecut noaptea Roxana Ghiță de când s-a întors de la Survivor România 2021

Roxana Ghiță, recent întoarsă din Republica Dominicană se bucură de momentele petrecute alături de cei dragi, cărora le-a dus lipsa foarte mult pe parcursul competiției Survivor România 2021. Recent Războinica a publicat o fotografie pe contul său de Instagram la secțiunea stories în care le arată fanilor ei cu cine și-a petrecut noapte.

Roxana și-a petrecut noaptea alături de animaluțul ei de companiei, care i-a lipsit enorm în această perioadă. Tânăra a postat o imagine cu pisica la care a adăugat mesajul: ”Partener de dormit”.

Pisica Roxanei Ghita
Roxana Ghita, partnere de dormit

Citeste si: Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România! Războinica a fost dezamăgită de o persoană importantă din viața ei

Roxana Ghiță, ”Jaguarul” din echipa Războinicilor

Războinica s-a făcut remarcată în copetiție prin tenacitatea și ambiția ei de a aduce cât mai multe puncte echipei. Coechipierii au supranumit-o ”Jaguarul feminin” pentru rapiditatea de care a dat dovadă pe traseele de la Survivor România.

”Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență Survivor România va fi o detoxifiere a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă", a mărturisit Roxana Ghiță la un moment dat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Roxana Ghiţă în lacrimi la Survivor România 2021! Razboinica vrea să părăsească competiția

Cine este blonda seducătoare care rupe șoselele din Marea Britanie la volanul TIR-ului (Foto)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Roxana Ghiță

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies