Roxana Ghiță a spus tot adevărul după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „ Plecarea mea din concurs are un rol...” Ce dezvăluiri a făcut Războinica?

,
Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor România, sezonul 2
Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Roxana Ghiță a fost eliminată de la Survivor România 2021, iar la scurt timp după ce a intrat în posesia telefonului mobil, aceasta a postat un mesaj pe instagram. A spus tot adevărul despre plecarea ei din concurs.


In articol:

Roxana Ghiță, concurenta de la Survivor România 2021, a fost eliminată din competiție din cauza unor probleme medicale, iar acum, Războinica a făcut primele declarații în legătură cu acest subiect. Ce le-a transmis prietenilor virtuali?

Roxana Ghiță, primele impresii despre experiența Survivor România 2021. Care este adevărul despre eliminarea ei din competiție?

Roxana Ghiță a luptat cu toate forțele pentru a rezista cât mai mult la Survivor România 2021, dar în final, starea de sănătate nu i-a mai permis să continue drumul în cadrul competiției. Medicii au decis că problemele de sănătate cu care se confruntă s-ar putea agrava dacă ar rămâne în Republica Dominicană, motiv pentru care concurenta a fost eliminată de la Survivor România 2021.

Războinica Roxana Ghiță  a acceptat verdictul medicilor cu zâmbetul pe buze, iar acum, aceasta a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o de la începutul emisiunii și până în prezent. Roxana Ghiță este convinsă ca eliminarea ei are un scop și că nimic nu este întâmplător, fosta concurentă fiind mulțumită de felul în care s-a descurcat la Survivor România 2021.

Citeste si: Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 a trecut prin momente dureroase. Războinica a mărturisit că a fost în depresie

„Bună dimineața sau noapte bună că la mine în Dominicană este 3 dimineața și nu pot să dorm pentru că am băut niște cafea și după atâta timp în care nu am băut cafea,

mi-a dat-o pe energie rău de tot. Voiam să vă mulțumesc mult tuturor pentru susținere și pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, adică este incredibil și nu m-aș fi așteptat niciodată să am parte de suportul ăsta. Chiar am dat totul din mine până când corpul meu a cedat și, din păcate, nu aș putea să mă refac într-o emisiune de tipul Survivor. Condițiile de aici sunt foarte grele și e foarte frustrant să vrei ceva, psihic, să fii capabil să îndeplinești orice, să treci peste orice barieră, orice limită și fizic să cedezi, dar totul se întâmplă cu un motiv și sunt sigură că undeva există drumul ăsta și planul ăsta al Universului. Plecarea mea din concurs are un rol, sper eu, mai mare.(...). M-am dezobișnuit foarte tare de telefon și sper că o să pot să fiu activă pe platforme social media, dar momentan este o promisiune prea mare de făcut.”, a spus Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor România 2021.

Roxana Ghiță, primul mesaj după eliminarea de la Survivor România 2021
Roxana Ghiță, primul mesaj după eliminarea de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România! Războinica a fost dezamăgită de o persoană importantă din viața ei

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Roxana Ghiță, cea mai iubita concurenta de la Survivor România 2021! Motivul pentru care este numita ''Jaguarul''

Ultimă oră - Parchetul a declarat ilegal primul dosar penal din Rusia privind sustragerea de la mobilizare

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine este Roxana Ghita, cea mai puternica concurenta de pana acum din echipa Razbonicilor! Cu ce se ocupa tanara de la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies