Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România! Războinica a fost dezamăgită de o persoană importantă din viața ei

,
Roxana Ghiță a venit cu inima frântă
Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România

Roxana Ghiță a intrat în competiția Survivor România 2021 cu inima frântă. Deși mereu a dovedit cât de puternică este pe trasee și a adus victorii nenumărate echipei sale, în sufletul războinicei se dă o luptă cruntă încă de când a intrat în acest concurs.


In articol:

Roxana Ghiță a intrat în atenția lui Jador de la începutul competiției.

Artistul i-a bătut mai multe apropouri, însă, războinica nu a acordat atenție celor spuse de faimos. Tânăra de 22 de ani este considerată una dintre cele mai sexy sportive de la Survivor România 2021. Înainte de a intra în competiție, Roxana, a trecut printr-o perioadă dificilă, care nu a adus-o în concurs în cea mai bună stare din punct de vedere emoțioanal.

Roxana Ghiță a venit cu inima frântă la Survivor România 2021

Înainte de intrarea în competiția Survivor România, frumoasa roșcată a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei, care a avut urmări aspre asupra stării emoționale a războinicei. Roxana Ghiță a fost părăsită de iubit cu puțin timp înainte de plecarea în Republica Dominicană. Cei doi au avut o relație destul de lungă care s-a sfârșit brusc. Fostul iubit a fost surprins cu o ală fată, iar razboinica a suferit enorm.

Roxana Ghiță, părăsită de iubit. Tânărul s-a refugiat în brațele altei fete

Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 nu a avut foarte multe relații. Ultimii trei ani și jumătate i-a petrecut alături în compania unui tânăr pe nume Eduard. Cei doi păreau că au o relație perfectă și chiar au anunțat că s-au mutat împreună după ce au plecat să studieze în Marea Britanie. 

Ceva s-a întâmplat, iar acum câteva luni, Roxana a încetat să mai publice fotografii cu iubitul ei. Iar acesta a început să se pozeze cu o altă tânără pe nume Tania. Motivele rupturii dintre cei doi nu s-au făcut cunoscute, nu se știe de ce s-au despărțit, cert este că după o relație atât de lungă, care i-a ocupat practic jumătate din adolescență, este greu să nu suferi, mai ales că Roxana a arătat că este o tipă foarte sensibilă. 

Roxana Ghiță, părsită de iubit
Roxana Ghiță a fost părăsită de iubit

Citeste si: Andreea, eliminata de la Survivor Romania! Primele declaratii

Razboinica are foarte mulți admiratori

Roxana și-a făcut imediat foarte mulți susținători, dar și admiratori în rândul băieților. Războinica a fost votată favorita publicului în prima săptămână la Survivor România 2021 și a avut rezultate foarte bune pe traseu. Din păcate, însă, ea s-a accidentat și nu a mai putut să dea randament pe traseu așa cu o facea la început.

Roxana Ghiță a intrat în atenția lui Jador încă de la aeroport, când cele două echipe nu ajunseseră în Republica Dominicană. Cântărețul a fost fermecat de trupul sportivei și a vorbit despre ea într-un live pe contul său.

Roxana Ghiță a fost aleasă favorita publicului
Roxana Ghiță are foarte multi admiratori

Jador o place pe Roxana Ghiță

Jador a pus ochii pe Roxana înainte de a ajunge în Republica Dominicană și deja se vedea formând un cuplu cu ea. Pe parcursul competiției s-a dovedit că războinica nu este deloc interesată de artist.

”Dacă stau mai bine să mă gândesc, cred că am văzut o fată de la războinici și simt că mă înțeleg foarte bine cu ea pentru că are un trup foarte mare și foarte mititel aici, în talie, e cum îmi place mie. Cred că o să fac niște legături să combinăm taberele să nu mai fie nimeni dușman cu nimeni”,   a mărturisit Jador, referindu-se la fundul Roxanei Ghiță.

În camp, Roxana doarme lângă Musty Camara, însă cei doi nu împart nimic în afară de același colț al barăcii.  

  ”Partea cealaltă nu aveam cum să o rup pentru că dormeam cu Roxi în același loc. Era inutil ”, a declarat Musty la Survivor.

Citeste si: Cine este Roxana Ghita, cea mai puternica concurenta de pana acum din echipa Razbonicilor! Cu ce se ocupa tanara de la Survivor Romania 2021

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Cine este fostul iubit al Roxanei Ghiţă, concurentă la Survivor România 2021

Boris Johnson refuză un pachet de măsuri sociale, în ultimele zile ale mandatului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este Roxana Ghita, cea mai puternica concurenta de pana acum din echipa Razbonicilor! Cu ce se ocupa tanara de la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies