Soția lui Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea! Ce crede despre prietenia Faimosului cu Zanni: „Din ce văd eu, Zanni este o persoană...”

,
Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, în direct la Teo Show
Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, în direct la Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între Zanni și Sebastian Chitoșcă s-a legat o frumoasă prietenie. Iată ce crede soția concurentului de la Survivor România 2021 despre această apropiere.


In articol:

Sebastian Chitoșcă a fost foarte vocal încă din primele momente în care a intrat în competiția Survivor România 2021, iar apropiera lui de Zannidache, un alt concurent controversat, a stârnit nenumărate reacții.

Ce spune soția Faimosului despre prietenia celor doi?

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri despre legătura dintre acesta și Zanni

Concurenții de la Survivor România 2021 s-au împărțit în mai multe tabere, lucru care a dus la apariția conflictelor, iar asta s-a întâmplat inclusiv în echipa Faimoșilor. Zanni și Sebastian Chitoșcă sunt foarte apropiați, atât pe traseele de la Survivor România 2021, cât și în tabără, astfel că prietenia celor doi a fost criticată de o parte dintre colegii de echipă, dar și de fanii emisiunii. Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, este persoana care îl cunoaște cel mai bine pe Faimos. Aceasta a dezvăluit dacă prietenia celor doi este una sinceră, dar și dacă Sebi și-ar mai putea face și alți prieteni în cazul în care Zanni ar fi eliminat din competiție.

„Trăiește cu Zanni 24 de ore din 24 și știe cel mai bine cum este Zanni. Din ce văd eu, Zanni este o persoană destul de sinceră, doar că are momente când exagerează un pic, atât.

Eu din ce am văzut, el vorbește și cu Cosmin și cu Culiță, deci nu cred că doar cu Zanni vorbește, sunt mai mulți acolo cu care se înțelege, deci consider că da, se poate discuta și cu altcineva.”, a spus Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă.

Citeste si: Ce maşină conduce Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021! Imaginea asta i-a dat gata pe toţi fanii: "Aceasta este..."

Motivul pentru care Sebastian Chitoșcă a luat atitudine la Survivor România 2021

Decizia lui Sebastian Chitoșcă de a se implica în conflictele existente în interiorul echipei Faimoșilor a fost criticată de o mulțime de persoane. Soția Faimosului de la Survivor România 2021 a sărit în apărarea acestuia, explicând care sunt motivele pentru care Sebi ar fi reacționat astfel.

„Pentru Sebi, faptul că a intrat mai târziu în competiție a fost și un dezavantaj.

Spun lucrul acesta pentru că eu sunt convinsă că în momentul în care el a intrat acolo, în această echipă deja formată, atât cu defecte, cât și cu calități, el a încercat să cunoască pe fiecare persoană în parte. În momentul în care el a sesizat că sunt anumite probleme, cred că a fost vocal și a vrut nu să dezbine echipa, ci să rezolve problemele, și-a dorit ca aceste tensiuni să dispară și cum să dispară dacă nu vorbești problemele(...).
Eu știu că Sebi este genul de persoană care spune lucrurilor pe nume și consider că deja conflictul degenera și a vrut să oprească într-un fel sau altul acest conflict.(...) Din ce am văzut, după prima săptămână, din cauză că a fost vocal și a vorbit foarte mult, a avut 3 sau 4 voturi, deci este posibil (n.r să fie votat spre eliminare).”,
a adăugat soția lui Sebastian Chitoșcă.

Întrebată ce sfat i-ar da lui Sebastian dacă ar putea lua legătura cu el, soția acestuia a dezvăluit că și-ar dori să îi spună să fie mai liniștit în timpul probelor și să nu se mai implice așa mult în discuții.

„I-aș spune să fie mult mai liniștit la finalul probei, pentru că atunci ar fi de neînvins pe traseu, iar referitor la problema din camp i-aș spune să fie mult mai rezervat.”, a spus Alexandra.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a trecut prin momente dureroase. Faimosul a renunțat la cariera în fotbal pentru o persoană dragă: ”Trăiesc doar pentru fratele meu”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Scandal monstru pe teren la Survivor Romania intre Sebastian Chitosca si Starlin de la Razboinci! Cei doi, la un pas de bataie

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Motivul cutremurator pentru care Sebastian Chitosca a renuntat la fotbal la numai 26 de ani! Familia noului Faimos de la Survivor Romania a trecut prin momente cumplite de viata...

Survivor România 2021. Scandal de proportii intre Alin Salajean si Kamara de la Alb Negru! Razboinicul a zis tot ce nu s-a vazut la televizor in disputa cu Musty

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies