Iubitul Andreei, mărul discordiei dintre ea și Iris! Roșcata a fost prima care a comentat despre întârzierea Andreei: „A dormit și ea o noapte la iubi și a avut o noapte productivă”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 apr 2024, 04:40

Iris a fost prima care a comentat despre întârzierea Andreei

Sursa: Captură YouTube WOWnews - colaj Kanal D

În culisele emisiunii „Bravo, ai stil”, principalul subiect de discuție a fost motivul pentru care Andreea a întârziat.

În cel mai recent episod al emisiunii „ Bravo, ai stil! Backstage”, difuzat pe canalul de YouTube WOWnews, principalul subiect de discuție a fost întârzierea Andreei. Concurenta a fost vorbită de colegele ei, iar cea care a avut cele mai multe de spus a fost Iris, care a menționat că Andreea a pierdut noțiunea timpului din cauza faptului că ar fi rămas la iubitul ei peste noapte.

Iubitul Andreei, mărul discordiei dintre ea și Iris

„Lăsați-o, a dormit și ea o noapte la iubi și a avut o noapte productivă. Vine ea”, a spus Iris, când a auzit că fetele întrebau unde este Andreea.

Între timp, Andreea a ajuns chiar când colegele ei vorbeau despre ea. Motivul pentru care a întârziat a fost faptul că a rămas peste noapte la iubitul ei, care locuiește mai departe decât ea față de platou, iar 20 de minute le-a pierdut doar așteptând taxiul.

Citește și: Jasmine, pusă la zid! Concurenta a fost acuzată că și-a schimbat mult atitudinea după ce a fost cea mai votată în cea mai recentă Gală! Iată ce controverse s-au iscat în culise! „Singura care și-a schimbat radical comportamentul ești tu”

„Motivul întârzierii mele a fost faptul că nu am dormit acasă la mine, unde am dormit era mai departe de platou, a durat foarte mult să vină și taxiul, vreo 20 de minute am așteptat doar să vină și apoi drumul înapoi, asta a fost tot.

Dar și Iris a întârziat mult mai mult decât mine din pricina faptului că a dormit, de ce nu vorbim despre asta? N-a întrebat-o nimeni unde a fost”, a declarat Andreea, întrebată de ce a întârziat, la interviu.

De ceva timp, în online, se vorbește despre faptul că Andreea și Iris au avut „de împărțit” un băiat, respectiv iubitul actual al Andreei, un cunoscut streamer de pe Twitch.

Atât Iris, cât și Andreea au lămurit faptul că nu au avut niciun băiat de împărțit și, mai mult decât atât, Iris nu a avut niciun fel de legătură personală cu partenerul Andreei.

„E vorba de băiatul ăsta cu care Andreea are o relație sau, mă rog, îi privește. Eu i-am menționat la un moment dat numele în competiție, dar am observat că lumea are această plăcere de a dezvolta, de a abera, eu nu-l cunosc personal, n-am avut vreodată contact cu el în afară de mediul online, am schimbat 2-3 replici legate de faptul că eu

i-am menționat numele în emisiune. El face niște live-uri, e streamer pe o platformă, iar acolo s-a creat un mic joculeț între el și cel mai bun prieten al lui, că el cumva ar ține cu Andreea iar el, persoana despre care este vorba, ar ține cu mine. 

Citește și: Andreea, Aza și Jasmine, cel mai nou trio din competiția Bravo, ai stil! „Susținătorii mei au făcut colaje cu noi!” Iată ce mărturisiri inedite au făcut concurentele în culise

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eu mi-am dat seama că e posibil să fie acolo un fake news, ceva, ca să creeze controversă ca mai apoi să se dezvolte și am zis să aduc acest subiect în platou pentru că mi-ar putea aduce, cumva, un fel de expunere, și am spus asta asumat și la filmări”, a explicat Iris.

Rebecca spune că Andreea întârzie intenționat

Întrebată ce legătura au ea și Iris cu streamer-ul mult vorbit, Andreea a răspuns: 

„E un băiat care face comentarii pe diverse teme printre care și emisiunea Bravo, ai stil, are și un prieten și fac amândoi același lucru. La începutul competiției fiecare și-a ales o concurentă pe care s-o susțină, cu care empatizau mai mult, dar pe parcurs el cumva și-a schimbat părerea, după am început să vorbim”.

Așadar, la începutul sezonului opt „Bravo, ai stil”, iubitul Andreei a fost susținătorul lui Iris dar, între timp, și-a schimbat tabăra și chiar a intrat în cunoaștere cu Andreea, rezultând o relație. Între Iris și celebrul streamer nu a existat nicio legătură. 

„Da, dar ei nu au tangențe sau apropieri. N-a fost nimic mai mult de atât între ei”, a declarat Andreea.

Între timp, Rebecca a acuzat-o pe Andreea că întârzie intenționat pentru a se vorbi despre ea, dar totul a fost o glumă iar Andreea s-a prins de acest lucru de dinainte ca Rebecca să menționeze că a glumit. 

„Andreea întârzie pentru că vrea să se vorbească de ea. Ăsta era răspunsul. Nu cred că întârzie intenționat, cred că a dormit mai mult decât a trebuit și atât.

Nu cred că a întârziat intenționat, cred că îi place să se vorbească despre ea, cred că s-a simțit și foarte mișto acasă și să vedem dacă astăzi e obosită și cu ce accesorii a venit”, a declarat Rebecca.