Andreea, Aza și Jasmine, cel mai nou trio din competiția Bravo, ai stil! „Susținătorii mei au făcut colaje cu noi!” Iată ce mărturisiri inedite au făcut concurentele în culise

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 apr 2024, 04:25
Foto(5)

Andreea a recunoscut că a legat o frumoasă prietenie cu Aza și cu Jasmine și se înțeleg bine atât în cadrul competiției Bravo, ai stil, cât și dincolo de platourile de filmare! Jasmine a dat cărțile pe față și a declarat că nu simte că este în nicio tabăra! „Dacă voi avea ceva să reproșez o voi face fără să menajez pe cineva!”

Competiția Bravo, ai stil devine din ce în ce mai aprigă și mai dificilă, iar concurentele lupta cu toate armele pentru a se menține cât mai sus în clasamentul steluțelor și își doresc totodată să evolueze cât mai mult și mai frumos în cadrul show-ului și să aducă în față juraților ținute tot mai reușite. În ediția din această seară, Ilinca Vandici a provocat-o pe Aza să povestească despre ceea ce a discutat recent în culise cu Andreea și Jasmine.

Andreea, Aza și Jasmine, cel mai nou trio din competiția Bravo, ai stil! „Susținătorii mei au făcut colaje cu noi!”

În ediția de astăzi a emisiunii Bravo, ai stil, Aza și Andreea au făcut declarații neașteptate despre faptul că au legat o frumoasă prietenie, deși se află într-o competiție strânsă și lupta pentru același scop suprem. Acestea au recunoscut că li s-a alăturat și Jasmine și astfel au format un trio de pomină și se simt foarte bine împreună chiar și în afară platourilor de filmare.

Citește și: Andreea, mărturisiri uluitoare despre motivul pentru care dorește să plece din competiția Bravo, ai stil! „Intrarea Alexandrei a schimbat dinamică emisiunii” Iată ce a declarat concurenta în culise

Aza: Cu Jasmine suntem prietene demult! Mă rog, ne cunoaștem demult și cu Andreea, da, ne-am apropiat de-a lungul competiției! Fanii Andreei au făcut niște colaje!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea: Fanii mei au făcut tot felul de colaje! Au făcut colaje și cu noi! Cu mine, cu Jasmine și cu Aza! Făceau și cu Milena cu Constanția și au observat că au aceleași indicative! Nu e asta singurul motiv, normal că au observat că ne înțelegem, că relaționam! Mai mult de asta! M-am apropiat de fete și am discutat și am avut mai multe momente împreună și în afară competiției! Și ne înțelegem bine! Se pare că susținătorii mei au reformat trio-ul!

Pe de alta parte insa, Jasmine a mărturisit in platoul emisiunii Bravo ai stil, după ce a privit înregistrarea cu replicile colegelor sale din culise, faptul ca si ea s-a apropiat de Andreea si de Aza si ca se considera prietena lor, însă dincolo de aceasta prietenie, este conștientă de faptul ca se afla într-o competiție si nici ele nu trebuie sa uite acest lucru.  

Citește și: Juratii “Bravo, ai stil!”, comentarii neiertătoare în ediția de astăzi a emisiunii de la Kanal D “Coafura pe mine mă sperie! Îți spun foarte sincer”