Subiect controversat astăzi la “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D Echipa emisiunii respinge total astfel de comportamente și le condamnă ferm! Ilinca Vandici: “Nu încurajăm un astfel de comportament în niciun caz!”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 13 iul 2023, 13:53

În ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil!", difuzata la 22:30, la Kanal D un subiect delicat capteaza atenția tuturor.

Mesajele de ură și discriminare primite pe rețelele sociale au fost aduse în discuție, iar Rebecca, una dintre concurente, a povestit despre experiența neplăcută prin care ea și mama ei au trecut.

Citește și: Jasmine, pusă la zid! Concurenta a fost acuzată că și-a schimbat mult atitudinea după ce a fost cea mai votată în cea mai recentă Gală! Iată ce controverse s-au iscat în culise! „Singura care și-a schimbat radical comportamentul ești tu”

Subiect controversat astăzi la “Bravo, ai stil!”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D Echipa emisiunii respinge total astfel de comportamente și le condamnă ferm! Ilinca Vandici: “Nu încurajăm un astfel de comportament în niciun caz!”

Într-o postare pe rețelele sociale, Rebecca a îndemnat oamenii să-și exprime opiniile și criticile constructive, fără a recurge la jigniri sau comentarii răutăcioase. Cu toate acestea, ea a fost supusă unui val de mesaje rasiste și ofensive.

În cadrul editiei de astazi “Bravo, ai stil!”, Rebecca a dorit să împărtășească exact cuvintele pe care le-a primit, subliniind gravitatea situației.

“Am facut o postare si am rugat oamenii foarte frumos ca accept critici si comentarii, dar sa nu ma mai jigneasca… Erau comentarii rautacioase! Vreti sa va spun exact cuvintele pe care le primesc?”,  spune Rebecca cu vocea tremuranda.

Maurice Munteanu se arata idignat fata de aceasta situatie mentionand ca aceste comentarii răutăcioase și rasiste de pe rețelele de socializare nu pot fi tolerate și trebuie să existe consecințe pentru cei

care le perpetuează.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Alexandra a răbufnit după ce Jasmine și Andreea au făcut un live în care au vorbit despre ea! „Ați râs de mine că mi s-a făcut rău în ediția concept Moulin Rouge!” Iată ce replici acide și-au spus concurentele în culise

"Este inacceptabil ca astfel de comportamente să rămână fără consecințe",  a declarat socat Maurice Munteanu.

De asemenea, si Ilinca Vandici si-a exprimat profund regretul față de aceasta situatie condamnand totodata orice formă de discriminare, ură și violență. Prezentaroare emisiunii “Bravo, ai stil!” a reiterat faptul ca in cadrul emisiunii se promoveaza un mediu pozitiv, în care concurentele se simt în siguranță și respectate, incurajand totodata empatia, toleranța și dialogul constructiv, principii care raman fundamentale în cadrul emisiunii de la Kanal D.

“O sa spun inca o data, nu incurajam un astfel de comportament in niciun caz, nicio secunda, nicio imprejurare!”,  spune ferm Ilinca Vandici.