Alexandra a răbufnit după ce Jasmine și Andreea au făcut un live în care au vorbit despre ea! „Ați râs de mine că mi s-a făcut rău în ediția concept Moulin Rouge!” Iată ce replici acide și-au spus concurentele în culise

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 iul 2023, 11:01

Tensiuni aprige în platoul Bravo, ai stil! Alexandra, supărată foc pe Jasmine și Andreea, după ce acestea s-au îndoit de starea ei de sănătate din ediția concept Moulin Rouge! „Au început să va cadă măștile!”

Cel de-al optulea sezon al îndrăgitei emisiuni “Bravo, ai stil!”, care începând din această seară va fi difuzată de miercuri până vineri, de la ora 22:30, la Kanal D, aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație ale concurentelor care sunt din ce în ce mai ambițioase și lupta cu toate armele pentru a se menține în top și prezintă în față juraților ținute din ce în ce mai reușite.

În ediția din această seară, Alexandra a răbufnit după ce Jasmine și Andreea au realizat împreună un live pe Tik Tok, în care au vorbit destul de malițios la adresa ei.

Alexandra a răbufnit după ce Jasmine și Andreea au făcut un live în care au vorbit despre ea! „Ați râs de mine că mi s-a făcut rău în ediția concept Moulin Rouge!”

În ediția din această seară, a emisiunii Bravo, ai stil, Alexandra și-a dorit să le pună la punct pe colegele sale, Jasmine și Andreea, care au făcut de curând

un live, în care au lansat afirmații răutăcioase la adresa ei, panând la îndoială faptul că această s-a simțit rău în timpul ediției concept Moulin Rouge.

„A fost un live în care s-au discutat 30% subiecte despre ele și 70% despre mine și Iris în special! S-au vorbit diverse, printre care s-a și ras de starea mea de sănătate! S-a pus la îndoială faptul că mie mi s-a făcut rău!”, a

spus Alexandra.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Disputa aprigă între cele trei concurente a început în culise și apoi s-a continuat în platoul emisiunii Bravo, ai stil. Pe de o parte, Alexandra a încercat să le pună la punct pe colegele sale pentru replicile acide lansate împotriva ei, iar pe de altă parte, Andreea și Jasmine au încercat să țină piept valului de critici primite și să explice ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Juratii “Bravo, ai stil!”, comentarii neiertătoare în ediția de astăzi a emisiunii de la Kanal D “Coafura pe mine mă sperie! Îți spun foarte sincer”

Citește și: Andreea, Aza și Jasmine, cel mai nou trio din competiția Bravo, ai stil! „Susținătorii mei au făcut colaje cu noi!” Iată ce mărturisiri inedite au făcut concurentele în culise