Jasmine, pusă la zid! Concurenta a fost acuzată că și-a schimbat mult atitudinea după ce a fost cea mai votată în cea mai recentă Gală! Iată ce controverse s-au iscat în culise! „Singura care și-a schimbat radical comportamentul ești tu”

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 iul 2023, 11:01

Iris și Jasmine, dispută aprigă în culise! Jasmine a fost acuzată de faptul că și-a schimbat radical comportamentul după Gala Moulin Rouge, în care a fost cea mai votată! Iată ce replici acide și-au spus cele două concurente!

Îndrăgita emisiune „Bravo, ai stil” devine din ce în ce mai dificilă, iar concurentele se străduiesc tot mai mult să aducă în fața juriului ținute din ce în ce mai reușite și să își mențină un loc fruntaș în clasamentul steluțelor și mai ales să rămână cât mai mult în cadrul show-ului. Însă odată cu creșterea nivelului de complexitate ale emisiunii apar și tensiuni din ce în ce mai aprige iscate din diverse motive între concurente atât în culise cât și în platou.

În ediția de miercuri, Jasmine a fost luată în colimator de către Iris, care a afirmat despre ea recent faptul că și-a schimbat radical comportamentul după ce a fost desemnată cea mai votată concurență în cadrul Galei Moulin Rouge.

Jasmine, pusă la zid! Concurenta a fost acuzată că și-a schimbat mult atitudinea după ce a fost cea mai votată în cea mai recentă Gală

În ediția de astăzi a emisiunii „Bravo, ai stil!”, lucrurile s-au precipitat din nou pe durata momentului pregătit de către Jasmine.

Concurență a răbufnit în culise, unde le-a reproșat colegelor sale că și-au schimbat foarte mult comportamentul față de ea, după ce a fost desemnată cea mai votată concurență în cadrul Galei Moulin Rouge.

Pe de altă parte, Iris a intervenit prompt și i-a atras atenția lui Jasmine că de fapt ea este cea care și-a schimbat radical comportamentul față de ele la scurt timp după încheierea celei mai recente ediții concept, abordând o atitudine superioară.

Jasmine: Voi după ce s-a difuzat Gala în care eu am avut acel procentaj al voturilor, voi v-ați schimbat radical comportamentul! Ați venit aici în culise și ați început să...

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iris: Singura care și-a schimbat comportamentul ești tu! Multă lume și-a dat seama de anumite lucruri!

Jasmine: Nu și-a dat nimeni seama de nimic!(...) Eu nu am nimic nici cu tine Alexandra, nici cu tine, Iris, voi ați fost cele care în dimineață respectivă, imediat după Gala, ați venit și ați început să aruncați în mine și în comunitatea mea, și să mă faceți să nu par credibilă în față oamenilor de acasă!

Citește și: Alexandra a răbufnit după ce Jasmine și Andreea au făcut un live în care au vorbit despre ea! „Ați râs de mine că mi s-a făcut rău în ediția concept Moulin Rouge!” Iată ce replici acide și-au spus concurentele în culise

Citește și: Andreea, Aza și Jasmine, cel mai nou trio din competiția Bravo, ai stil! „Susținătorii mei au făcut colaje cu noi!” Iată ce mărturisiri inedite au făcut concurentele în culise