Iubita lui Musty de la Survivor România 2021 a dezvăluit cum s-au cunoscut. Cei doi au o poveste de dragoste incredibilă

,
Musty și Gabriela
Cum s-a cumoscut Musty cu iubita sa?

Gabriela, iubita lui Musty, a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Războinicul de la Survivor România. Cum s-au cunoscut cei doi?


In articol:

Gabriela și Musty trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an de zile. De când s-au cunoscut au fost de nedespărțit, iar acum că Musty se află la Survivor România îl susține din tot sufletul și îi urmărește parcursul în competiție ediție de ediție. Gabriela a dezvăluit cum a început relația lor.

Cum s-au cunoscut Musty și Gabriela?

Gabriela și Musty s-au cunoscut în urmă cu un an la studio-urile de înregistrare și s-a dovedit a fi dragoste la prima vedere. Bruneta a vorbit despre  momentul emoționant în care s-a întâlnit pentru prima dată cu Musty și cum a primit un buchet de mărar în loc de flori.  

Gabriela și Musty ar fi trebuit să celebreze un an de relație, însă circumstanțele nu le-a permis să fie împreună la prima aniversare, astfel fiecare a sărbătorit în felul lui de la distanță. Iubita Războinicului a declarat că au făcut un pact când a plecat de acasă despre cum ar trebui să sărbătorească primul lor an de relație indiferent în ce colț al lumii s-ar afla. 

”Noi am făcut cunoștință întâmplător. Eu fiind în Republica Moldova, eram în perioada de lansare a unei piese și s-a tot amânat această lansare. Până la urmă mai rămăseseră două sau trei zile până la lansare și am zis că o lansăm așa cum e.

Managerul meu se afla în București, fiind proiect foarte bun cu Musty, mi-a zis: Culcă-te liniștită că vei avea videoclipul pe Youtube. Dimineață când m-am trezit aveam videoclipul și mi-am sunat managerul și l-am întrebat cine este omul care a făcut acel videoclip pentru că voiam să-i mulțumesc. Atâtea bătăi de cap mi-a dat... mi-a lăsat pagina de facebook și i-am lăsat un mesaj în care i-am mulțumit frumos pentru efortul depus”, a povestit Gabriela.

Musty și Gabriela sunt de un an împreună
Gabriela a mărturisit cum s-a cunoscut cu Musty

Citeste si: Musty si Mellina, apropiere suspecta, la Survivor Romania? Alin Salajean ii spune adevarul iubitei lui Musty!

 Bruneta a mai spus că Musty nu se aștepta să primească mulțumiri de artistă, motiv pentru care i-a spus că rămâne datoare cu o cafea. Cei doi au continuat să țină legătura pe rețelele de socializare, iar într-una din zile Musty s-a dus direct la ea acasă pentru a bea cafeaua promisă.

”Credeam că glumește, dar mă gândeam că fiind prieten cu băieții de la studio mă gândeam că poate e un pic de adevăr. M-a sunat managerul meu la studio și ce să vezi... era Musty acolo”, a mai povestit Gabriela. 

După zvonurile care au ieșit la iveală că între Musty și Mellina a exista o idilă, Gabriela a mărturisit că are încredere deplină în Războinic și nu este deloc geloasă, pentru că cei doi sunt doar prieteni.

Nu am nimic împotrivă, nu sunt geloasă. Am cunoscut-o pe Mellina prin intermediul lui Kamara. Nu cred. Eu întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, pentru că se poate întâmpla ceva inevitabil sau imprevizibil, o să acceptăm situația.  Nu o să mă retrag din relație până nu vine Musty acasă și discutăm. Eu am încredere în Musty”,  a mărturisit Gabriela.

Citeste si: Cine este iubita lui Musty de la Survivor România 2021. Iubita războinicului a vorbit pentru prima dată despre relația lor.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alin Sălăjean a spus totul despre legăturile amoroase de la Survivor România 2021. Ce se întâmplă, de fapt, între concurenți

Scandalul expulzării diplomaților ia amploare în Europa. Tările baltice trec la represalii

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Musty si Mellina, apropiere suspecta, la Survivor Romania? Alin Salajean ii spune adevarul iubitei lui Musty!

Cine este iubita lui Musty de la Survivor România 2021. Iubita războinicului a vorbit pentru prima dată despre relația lor.

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies