Alin Sălăjean a spus totul despre legăturile amoroase de la Survivor România 2021. Ce se întâmplă, de fapt, între concurenți

,
Între ce concurenti s-a legat o idilă
Legături amoroase la Survivor Romania 2021?

Alin Sălăjean a vorbit în premieră despre legăturile amoroase care s-au format la Survivor România 2021. Războinicul a dezvăluit ce se întâmpla în camp.


In articol:

Se speculează că la Survivor România s-au format legături amoroase între unii concurenți, au devenit foarte apropiați pe parcursul competiției. Alin Sălăjean a dat cărțile pe față și a vorbit despre aventurile amoroase din Republica Dominicană, făcând referire la anumiți concurenți. 

Alin Sălăjean a spus totul despre legăturile amoroase de la Survivor România 2021

Alin Sălăjean a vorbit în premieră despre speculațiile referitoare la relațiile amoroase care s-au format în echipa Războinicilor la Survivor România 2021, făcând aluzie la doi concurenți, Mellina și Musty. Războinicul a punctat faptul că face parte din aceeași tabără, așa că, în cazul în care ar vi văzut vreo apropiere între colegii săi, cu siguranță nu i-ar da în fapt pe aceștia. 

Despre apropierea dintre Musty și Mellina, acesta a punctat că nu a văzut sub nicio formă așa ceva.

Cei șapte ani de acasă întotdeauna i-am avut. În momentul în care se vorbește despre posibilile aventuri într-un camp, făcând și eu parte din acel grup. Eu am învățat când e vorba despre unele posibile aventuri să nu văd, să nu vorbesc și să nu aud.

De la mine n-o să auziți niciodată despre aceste lucruri și despre viața personală a lui Musty și prietenei lui. Eu nu am văzut absolut niciun fel de apropiere sentimentală între Musty și Mellina”, a declarat Alin Sălăjean, la Teo Show. 

Relatii amoroase la Survivor
Alin Sălăjean a spus totul despre aventurile amoroase de la Survivor Romania

Citeste si: Musty si Mellina, apropiere suspecta, la Survivor Romania? Alin Salajean ii spune adevarul iubitei lui Musty!

Ce spune iubita lui Musty despre apropierea dintre el și Mellina

Iubita lui Musty, Gabriela, a mărturisit că are foarte mare încredere în el și nu simte nicio urmă de gelozie pe apropierea dintre el și coechipiera sa, Mellina. Mai mult, inclusiv Kamara a discutat despre acest aspect, spunând că artista este o prietenă veche de-a celor doi. 

Kamara: ”Mellina este o fată pe care o cunosc de când avea 17 ani, a crescut lângă trupa Alb Negru.

A fost dansatoare, iar ulterior a devenit și coregraf, după care s-a apucat de muzică. O bună perioadă de vreme n-am fost apropiați, dar am revenit”.

Gabriela: Nu am nimic împotrivă, nu sunt geloasă. Am cunoscut-o pe Mellina prin intermediul lui Kamara. Nu cred. Eu întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, pentru că se poate întâmpla ceva inevitabil sau imprevizibil, o să acceptăm situația.

Nu o să mă retrag din relație până nu vine Musty acasă și discutăm. Eu am încredere în Musty”

Musty și Mellina apropiere
Iubita lui Musty , despre apropierea dintre al și Mellina

Se pare că zvonurile că între Musty și Mellina ar exista o aventură amoroasă în Republica Dominicană, nu le confirmă nici colegul lor de echipă Alin Sălajean, care ar fi fost sincer și ar fi spus dacă în tabăra Războinicilor se întâmplă ceva ieșit din comun.

Citeste si: Declaratii in premiera ale lui Alin Salajean de pe aeroport:"Acum as fi fost in scaun cu rotile..." Razboinicul de la Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre starea lui de sanatate si despre realatia cu Musty

 

Citește-ne pe
Citește și:

Musty si Mellina, apropiere suspecta, la Survivor Romania? Alin Salajean ii spune adevarul iubitei lui Musty!

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, mărturisiri incredibile despre Alexandra Stan. Ce relație s-a legat între cei doi concurenți în jungla dominicană: ”Ia-mă, Aline! Ia-mă”

Alin Sălăjean, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: "Eram cu nasul pe sus și nu știam să..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies