Musty si Mellina, apropiere suspecta, la Survivor Romania? Alin Salajean ii spune adevarul iubitei lui Musty!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2021, 18:48
Foto(4)

Iubita lui Musty, fata in fata cu Alin Salagean, in platoul Teo Show! Ce se intampla in tabara Razboinicilor intre Musty si Mellina?

Musty este unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Razboinicilor de la Survivor România 2021, dar acesta a fost implicat implicat în mai multe conflicte cu Alin Salajean, pana ca acesta sa plece din competitie, din motive medicale.

Dupa plecarea lui Alin in tabara albastra pare sa se fi instalat armonia de la inceputul competitiei. Mai mult decat atat, Musty a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de Mellina.

Musty si Mellina, apropieri suspecte!

Gabriela, iubita lui Musty, insotita de Kamara, fratele Razboinicului au venit in platoul Teo Show, pentru a vorbi despre ceea ce se intampla in echipa Razboinicilor, dar si despre apropierile suspecte dintre Musty si Mellina.

Fata in fata cu familia lui Musty s-a aflat si Alin Salajean, recent venit din Republica Dominicana.

Intrebata ce parere are despre evolutia lui Musty de la Survivor Romania dar si despre comportamentul lui extrem de cald si de apropiat fata de Mellina, iubita Razboinicului a raspuns cu sinceritate ca Musty este o persoane foarte blanda si afectuoasa cu toata lumea si in plus acesta o cunoaste pe Mellina de la studio cu multi ani inainte de a-i deveni coechipiera la Survivor Romania.

"Eram atenta la imagini! Sa stiti ca nu am nimic impotriva! Nu sunt geloasa! Il cunosc foarte bine pe Musty! Am cunoscut-o si pe Mellina prin intermediul lui Kama, dar si la aeroport cand l-am petrecut pe Musty, asa ca n-am nimic! Eu intotdeauna am sustinut sentimentele adevarate! Daca o fi sa fie, ca se poate intampla, ca e ceva imprevizibil! O sa acceptam situatia! N-o sa ma retrag din relatie pana nu vine Musty acasa si discutam! Eu am incredere in Musty!",

a spus Gabriela.

Citeste si: Alin Sălăjean, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: "Eram cu nasul pe sus și nu știam să..."

Citeste si: Cine este iubita lui Musty de la Survivor România 2021. Iubita războinicului a vorbit pentru prima dată despre relația lor.

Gabriela, iubita lui Musty, fata in fata cu Alin Salajean!

Pe de alta parte, in platou a intervenit si Alin Salajean, recent revenit in tara, dupa ce a parasit competitia Survivor Romania din motive medicale. Acesta a acceptat sa stea fata in fata cu iubita si cu fratele lui Musty, in ciuda faptului ca a avut multe neintelegeri cu fostul lui coleg de echipa in Republica Dominicana.

Intrebata ce parere are despre conflictul dintre iubitul ei si Alin petrecut in camp, Gabriela i-a luat apararea lui Musty si a dat vina pe conditiile dificile de pe insula care nu fac decat sa scoata tot ceea ce e mai rau din fiecare concurent.

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 6 martie 2021 - VIDEO. Jador iese din apă accidentat grav!

"Nu stiu daca e neaparat cineva vinovat la mijloc! Dar pot sa spun doar atat ca Musty nu e atat de individual cu sunt ceilalti! Musty e un om familist, incearca sa fie bun cu toata lumea si sa faca pe plac oricui si sa nu creeze careva situatii de cearta! Dar e si nerabdator intr-o oarecare masura! Eu cred ca oricare dintre noi atunci cand e calcat pe nervi e asa! Luand in considare si foamea de acolo si noptile nedormite!", a mai adaugat Gabriela despre Musty.

Intrebat de catre prezentatorii Teo Show, daca s-ar putea infiripa ceva intre Musty si Mellina, Alin Salajean si-a expus sincer parerea despre acest subiect delicat. In ciuda faptului ca a fost in conflict cu Musty, Alin nu a fost deloc rautacios, ci dimpotriva a subliniat doar lucruri adevarate si frumoase despre fostul lui coleg de echipa.

"Cei sapte ani de acasa intotdeauna i-am avut si in momentul in care se vorbeste despre aceste posibile aventuri intr-un camp, facand si eu parte din acel grup, eu am invatat ca atunci cand e vorba despre unele posibile aventuri, sa nu vad, sa nu vorbesc si sa nu aud! De la mine, prieteni, Bursucu si Teo, niciodata n-o sa auziti nimic despre aceste lucruri si despre viata personala dintre Musty si prietena lui, daca sunt sau nu sunt! Dar conchid, e foarte important, eu nu am vazut niciun fel de apropiere sentimentala intre Musty si Mellina!", a subliniat Alin.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies