Alin Sălăjean de la Survivor România 2021, mărturisiri incredibile despre Alexandra Stan. Ce relație s-a legat între cei doi concurenți în jungla dominicană: ”Ia-mă, Aline! Ia-mă”

,
Alin Salajean o iubeste pe Alexandra Stan
Alin Sălăjean, dezvăluiri despre Alexandra Stan

Alin Sălăjean a făcut mărturisiri neașteptate despre Alexandra Stan, după eliminarea de la Survivor România 2021. Războinicul a declarat că o iubește pe Faimoasă. Ce relație s-a stabilit între ei în Republica Dominicană


In articol:

Alin Sălăjean a ajuns recent în România, după ce a fost descalificat de la Survivor România din motive medicale. Odată ajuns în țară acesta și-a făcut apariția la Tv unde a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană.

Războincul a făcut primele dezvăluiri despre momentele petrecute în junglă,  dar și despre o persoană pe care o apreciază foarte mult din competiție. Alin Sălăjean a mărturisit că o iubește pe Alexandra Stan.

Alin Sălăjean, despre relația cu Alexandra Stan de la Survivor România 2021

Alin Sălăjean a vorbit în premieră despre afinitatea pe care o are cu Faimoasa de la Survivor România 2021. Acesta a recunoscut că Alexandra Stan este printre singurele vedete din România pe care le urmărește în mediul online și că o apreciază extrem de mult.

Războinicul a dezvăluit că a trăit un moment special alături de Alexandra Stan la Survivor România, după ce i-a mărturisit că o apreciează foarte mult, a întrebat-o dacă o poate îmbrățișa. Celebra artista a acceptat cu entuziasm.

”Alexandra Stan e o vedetă în adevăratul sens al cuvântului.

O cunoaște o lume întreagă. Pentru acest lucru eu aveam o afinitate. Era printre singurele vedete pe care eu le urmăream pe Instagram. La un moment dat i-am spus acest lucru în față. Cam la o săptămână mi-am făcut curaj să merg să îi spun în față ceea ce gândesc despre viața ei profesională, că o admir foarte mult și dacă îmi dă voie să o iau în brațe. Ne-am îmbrățișat: <<Ia-mă, Aline! Ia-mă, Aline în brațe>> Deci, da.
O iubesc pe Alexandra Stan din punct de vedere profesional”,
 
a povestit Alin Sălăjean de la Survivor România 2021.

Alin Salajean de la Survivor Romania
Alin Salajean a dezvăluit ca o apreciaza pe Alexandra Stan

Citeste si: Alin Sălăjean, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: "Eram cu nasul pe sus și nu știam să..."

Alin Sălăjean, despre experiența la Survivor România 2021: ”Nu prea eram umil înainte să plec”

Alin Sălăjean de la Războinici a declarat că această competiție a reușit să-l schimbe. Acesta a mai spus că s-a înscris la Survivor România pentru a se cunoaște mai bine, ceea ce a și reușit.

”Chiar dacă am 36 de ani, ca să mă cunosc mai bine. Nu prea eram umil înainte să plec. Trebuie să recunosc că eram mai cu nasul pe sus și nu știam să încasez.

Mă interesau și părerile oamenilor, chiar dacă nu erau importanți. Mi-am dat seama că părerile cele mai importante sunt ale soției și familiei tale, celelalte păreri trebuie să te intereseze, dar să nu afecteze. Asta am realizat în timpul în care m-am aflat în show”,  a mărturisit Alin Sălăjean.

Alin Sălăjean a părăsit competiția Survivor România prin descalificare în urma deciziei medicului. Starea de sănătate a războinicului s-a agravat destul de tare pe parcursul competiției. Deși își dorea să rămână până la sfârșit în concurs, medicul a decis că el trebuie să părăsească competiția pentru binele său. Alin se declară un supraviețuitor, pe tot acest parcurs la Survivor România a demonstrat că este un adevărat luptătot și a reușit să-și depășească limitele.

Alin a părăsit competiția
Alin a fost eliminat

Citeste si: Trei concurenți s-au întors acasă de la „Survivor România”! Alexandra Stan, Marilena Cuciurean și Alin Salajean, primele declarații, la revenirea în țară

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alin Sălăjean, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: "Eram cu nasul pe sus și nu știam să..."

O senatoare PNL pune presiune pe Stelian Ion pentru desființarea SIIJ: 'Găsim soluţia să nu fim sancţionaţi', a replicat ministrul

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Declaratii in premiera ale lui Alin Salajean de pe aeroport:"Acum as fi fost in scaun cu rotile..." Razboinicul de la Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre starea...

Cum și-a cerut Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 iubita în căsătorie? Diana nu a bănuit nici măcar o secundă ce avea să urmeze!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies