INCREDIBIL! Manuela, in camera cu fostul ei iubit! A postat fotografia din GRESEALA si s-a vazut TOT!

,
Manuela, in camera cu fostul ei iubit
Manuela, in camera cu fostul ei iubit

O fotografie incredibila postata de Manuela poate arunca in aer casa ''Puterea dragostei''.


In articol:

Manuela, in camera cu fostul ei iubit

Intrebata ce haine poarta, Manuela a postat din greseala o fotografie in care se vede si Bobicioiu, fostul iubit al Manuelei. O parte dintre fani spun ca fotografia este mai veche, cu toate acestea hainele Manuelei sunt achizionate recent. 

Citeste si: Ce comentariu i-a lasat Manuela lui Ricardo, imediat dupa ce acesta s-a intors in competitie: ''Sper sa...''

Manuela a inceput sa se apropie de Ricardo, iar intrebarea este daca aceasta mai are sau nu vreo legatura cu Bobicioiu. Iata fotografia care a devenit virala pe retelele de socializare: 

Citeste si: Manuela de la "Puterea dragostei", asa cum nu ati mai vazut-o pana acum! Iata cum arata pe vremea cand a castigat un titlu de Miss!

Manuela, in camera cu fostul ei iubit
Manuela, in camera cu fostul ei iubit

 

Manuela, fosta iubită a lui Bobicioiu, a intrat la Puterea dragostei

None a întrebat-o câți ani are și dacă a trimis-o Bobicioiu în emisiune, spre amuzamentul băieților. "Sunt ardeleancă, sunt din Alba. Am 25 de ani. Sunt Vărsător. Nu sunt chiar din Alba-Iulia, din Sebeș. Nu m-am mai uitat de când ai reintrat tu (n.r.- None)", le-a spus Manuela băieților.

 

În casa fetelor, Manuela le-a dezvăluit colegelor sale de cine se simte mai atrasă, acesta fiind Ricardo. "Până acum de Ricardo. Ricardo e mult mai atent. Marius a fost, într-adevăr, în prima zi, cred că și-a pierdut interesul. Poate s-a simțit rău astăzi. Mi-a scris și aseară, și azi-dimineață. Nu, nu cred că o dă în prietenie el, doar că eu nu-l văd să vină după mine, să mă caute. Spre deosebire, Ricardo a venit, eu cred că Marius și-a pierdut interesul", le-a spus Manuela fetelor.

Ricardo și Marius, atrași de Manuela

Ricardo și Marius au o dispută masculină pentru inima Manuelei. Manuela a dezvăluit în emisiune de cine se simte mai atrasă, acesta fiind Ricardo.

Atât băieții, cât și fetele au discutat în casele lor despre un posibil cuplu pe care îl va face Manuela în casa "Puterea dragostei".

"A văzut că ești supărat", au remarcat băieții, legat de Marius. "Nu mă simt bine", a explicat el.

"L-a simțit", a remarcat altcineva.

"Să fie oare o strategie? Să-l facă gelos pe Ricardo?", a fost o altă ipoteză, Ricardo negând.

 

 

Citește și:

Ce comentariu i-a lasat Manuela lui Ricardo, imediat dupa ce acesta s-a intors in competitie: ''Sper sa...''

Un nou scandal monstru între Mariana și Ella! S-a ajuns la violență: "Normal că am plesnit-o"

Robert, fostul concurent de la "Puterea dragostei", surprins la bustul gol! "Ai luat bataie, de ai semnele alea pe spate?" Iata cum l-a filmat iubita lui...

Mona, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei după despărțirea de George. Cu cine s-a întâlnit în țară?

George și Cristian Comănici, la un pas de bătaie în casa Puterea Dragostei. Ce a declanșat conflictul dintre cei doi concurenți?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies