In pasi de dans spre eliminare! Cine isi petrece ultimele clipe in casa "Puterea dragostei"? Iata ce provocare le-a lansat Andreea Mantea concurentilor! Care au fost perechile formate pe ringul de dans si ce gelozii s-au starnit!

Concurentii au acceptat sa iasa la dans insa totul a culminat cu o cearta intre Ricardo si Raluca.

Andreea Mantea a dat startul Galei de astazi cu un frumos moment de dans pentru concurenti. Desi initial toti au primit bucurosi propunerea de a dansa, ulterior s-au iscat mici certuri intre Raluca si Ricardo pe de o parte si Roxana si Mocanu pe de alta parte.
Concurentii au inceput sa danseze mai intai pe ritmul lent si lasciv al unei melodii romantice si apoi au dansat in grup pe celebra melodie "Macarena", care a facut furori pe vremuri.

Citeste si: Ea este cea care i-a furat inima lui Raffa, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum s-au fotografiat impreuna cei doi indragostiti!


La un moment dat Raluca si Ricardo s-au retras brusc din ringul de dans din cauza unor mici neintelegeri aparute in timp ce dansau si dadeau de inteles ca si-au rezolvat vechile probleme de cuplu.

Citeste si: Ce masina de lux are Bogdan Mocanu! Iata cu ce bolid decapotabil atrage fetele concurentul de la "Puterea dragostei"!

Cel care a pus piciorul in prag a fost Ricardo, care s-a enervat rau, dupa ce Raluca a facut cateva comentarii la adresa lui Bogdan si a Roxanei, pe care i-a indemnat sa iasa impreuna la dans.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate