Ea este cea care i-a furat inima lui Raffa, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum s-au fotografiat impreuna cei doi indragostiti!

Raffa a avut o relatie de scurta durata cu Mary in casa "Puterea dragostei".

De cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Raffa s-a remarcat ca fiind un baiat echilibrat, ambitios si extrem de hotarat in a-si gasi perechea.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata si a spus totul despre ceea ce s-a intamplat intre el si concurenta din Grecia! Iata ce marturisiri inedite a facut tanarul!

La inceput, Raffa a marturisit ca cea care i-a atras atentia si pentru care a intrat in casa iubirii a fost Bianca, ulterior tanarul s-a reorientat catre Mary, la care a admirat felul ei de a fi, foarte direct, dar si faptul ca este o femeie pasionala si atragatoare.

Cei doi au continuat sa se apropie si sa se cunoasca mai bine insa povestea lor nu a durat.
In ciuda imaginii sale de baiat echilibrat, Raffa a cedat nervos de cateva ori, in casa "Puterea dragostei". Acesta si-a manifestat gelozia fata de Mary, atunci cand Bogdan si Alexandru au dansat lasciv pentru ea si un alt episod in care a reactionat sub impulsul nervilor, a fost in timpul unei dispute cu Adrian.


Raffa a castigat admiratia publicului atat prin atitudinea adoptata in casa "Puterea dragostei" cat si prin faptul ca a dezvaluit pe contul lui de socializare ce meserie demna de aprecieri are. Tanarul este copilot in cadrul unei companii aeriene si a recunoscut ca adora ceea ce face.
Chiar daca visul de a-si gasi o iubita in casa "Puterea dragostei s-a spulberat odata cu eliminarea din emisiune, Raffa a continuat sa mizeze pe farmecul lui de mare cuceritor si in cele din urma, se pare ca soarta i-a suras. Tanarul s-a indragostit din nou si pare ca este foarte fericit alaturi de noua sa iubita, o blonda superba.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate