În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Aybike, in pericol de moarte! „Nimeni nu-mi simte lipsa!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2023, 12:35
Foto(8)

Astăzi, in serialul Totul pentru familia mea: Aybike o înfruntă pe Asiye, pe holul liceului Ataman! In timpul disputei lor aprige, Aybike ajunge in pericol de moarte! „Dă-mi drumul la mână! Nu fi ridicolă! Dă-mi drumul!”

Producția Totul pentru familia mea, difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente dramatice și răsturnări neașteptate de situație prin care trec personajele principale, supuse unor grele încercări ale destinului. Aybike o va înfruntă pe Asiye și îi va reproșa faptul că nu o mai consideră membră a familiei sale. Însă în timpul disputei lor aprige, Aybike va ajunge în mare

pericol.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Aybike, în pericol de moarte! „Nimeni nu-mi simte lipsa!”

În nou episod dramatic din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, familia Eren se va confruntă cu noi momente dificile. După ce Sengul le-a declarat război fraților Eren, considerându-i dușmani și a încercat prin diverse mijloace să îi îndepărteze de copiii ei, mătușa Sevgi va

interveni cu asprime și va trece la amenințări înspăimântătoare.

„Dacă te mai văd vreodată că te iei de copiii aia, te toc bucățele și te împrăștii prin cartier!”, spune Sevgi.

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe platourile de filmare, alături de doi colegi dragi! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Melis Minkari, în spatele camerelor de filmat!

Pe de altă parte, Orhan se va apropia din ce în ce mai mult de Orhan și va încerca să îi explice de ce a făcut atât de multe lucruri bune pentru a veni în ajutorul lui și al nepoților lui, dându-i de înțeles că îl consideră o persoană importantă la care ține enorm.

„De ce-mi pasă de ține, de copiii tăi, de nepoții tăi, de

tot ce prețuiești tu și iubești tu!”, spune Gonul.

Între timp, Suzan se va alia cu fostele ei rivale, Nebahat și Ayla și vor lupta în continuare împotriva lui Akif. Suzan le va promite aliatelor sale că va încerca să mai caute în seiful soțului ei deși este foarte riscant.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

„Fetelor, uite, avem o singură șansă! Dacă o irosim, o să fim nevoite să suportăm torturile lui toată viață!”, spune Nebahat.

Pe de altă parte, Aybike o va înfruntă pe Asiye, căreia îi va reproșa faptul că ea și frații ei s-au îndepărtat și i-au eliminat din familia lor. În timpul disputei lor aprige, Aybike va alunecă într-o vitrină de pe holul liceului Ataman și va ajunge în pericol de moarte, sub ploaia de cioburi.

Aybike: Nimeni nu-mi simte lipsa! Asiye, ți-am spus să-mi zici. Ce problema ai cu mine? Spune!

Asiye: Da-mi drumul la mâna! Nu fi ridicolă! Da-mi drumul!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare! Iată cine sunt și cum arată părinții și sora celebrei actrițe Melis Minkari!

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?