Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea! Celebra actriță Yıldız Kültür este considerată o emblemă a cinematografiei turcești!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2023, 12:05
totul pentru familia mea Foto(5)

Yıldız Kültür, in serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Captură KANAL D

Yıldız Kültür, actrița care a dat viață personajului Sevgi în serialul Totul pentru familia mea, face parte din generația de aur a cinematografiei turcești! Iată care a fost cel mai greu moment din viața celebrei actrițe!

Serialul Totul pentru familia mea surprinde în continuare publicul cu noi momente frapante, răsturnări spectaculoase de situație și cu personaje noi care vor dinamiza din ce în ce mai mult acțiunea. Un nou personaj care a fascinat telespectatorii încă de la primele apariții pe micile ecrane este mătușa Sevgi, bătrânică hazlie care a pătruns în familia Eren și va da peste cap viața fraților Asiye, Omer și Emel.

Cine este și câți ani are mătușa Sevgi, noul personaj din serialul Totul pentru familia 

Yıldız Kültür s-a născut în anul 1944, în Ankara, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație exemplară și a ajutat-o să își îndeplinească visurile. După absolvirea liceului, tânăra Yildiz a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității de Stat din Ankara, pe care a încheiat-o cu succes și

la scurt timp a început să joace pe scenele teatrelor de stat din Izmir, Ankara și Istanbul.

Citește și: Cine este și câți ani are Gönül, rivala lui Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorită celebra actriță Evrim Doğan în viața reală! „Te iubesc atât de mult!”

În anul 2004, ambițioasa actriță Yıldız Kültür a debutat pe

platourile de filmare ale producției Dudaktan Kalbe, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită în cinematografia turcească. Chiar dacă avea deja 60 de ani, celebra actrița a decis să lase deoparte activitatea fulminantă de pe scenele marilor teatre pentru a se dedica producțiilor de televiziune, iar decizia ei s-a dovedit a fi benefică pentru cariera ei, care a continuat să înflorească.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Unul dintre cele mai recente proiecte de televiziune care i-au adus mare succes a fost producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Sevgi, mătușa care le-a dat peste cap viața fraților Eren.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

Citește și: Cine este și câți ani are, Emir din serialul Totul pentru familia mea? Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Enes Demirkapi când nu se află pe platourile de filmare!

Dincolo de viața profesională presărată cu mari succese, Yıldız Kültür se consideră o femeie împlinită și pe plan personal, deoarece s-a bucurat de o familie unita si frumoasa. Îndrăgita actriță are un fiu, Kerem, pe care îl iubește enorm. Însă Yıldız Kültür a trecut și printr-o grea încercare a vieții, în urmă cu șapte ani, când și-a pierdut soțul, Savaș Kültür, un renumit doctor.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?