Erkan Petekkaya, printre actorii pe care publicul îi va revedea în ”Destăinuiri”! Serialul despre traumă și speranță va avea premiera pe 3 martie

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 mar 2023, 18:06
Erkan Petekkaya Foto(4)
Erkan Petekkaya, printre actorii pe care publicul îi va revedea în ”Destăinuiri”

Kanal D le aduce fanilor genului o producție impresionantă, “Destăinuri”/original: “Kirmizi Oda”.

Serialul, care va avea premiera pe 3 martie, la Kanal D, de la 20:00. Astfel, după ce a impus trendul serialelor turcești în România, Kanal D vine și de această dată cu o abordare inedită, apropiată de un public fidel, consumator de povești de viață inspiraţionale.

Citește și: Cine este și câți ani are actrița Binnur Kaya, care va da viață personajului principal Manolya în noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

Erkan Petekkaya, printre actorii pe care publicul îi va revedea în ”Destăinuiri”! Serialul despre traumă și speranță va avea premiera pe 3 martie

Acțiunea serialului "Destăinuiri" se desfășoară într-un cabinet psihologic din Istanbul, un loc încărcat de emoție și de destăinuiri, unde vin să-și găsească împăcarea și vindecarea persoane vulnerabile, cu istorii de viață încurcate, marcate de încercări teribile. Poveștile de viață dramatice sunt inspirate din realitate, în multe dintre acestea se

vor putea regăsi cei din fața micilor ecrane.

Cu siguranță telespectatorii se vor bucura să îl revadă pe Erkan Petekkaya în rolul emoționant al pacientului Sadi, un bărbat care vine la terapie în urma unor atacuri de panică. Erkan Petekkaya este cunoscut publicului din România pentru rolurile extraordinare pe care le-a jucat în serialele de excepție "Trădarea","Dila" sau "Furtună pe Bosfor", difuzate de Kanal D. Cariera sa artistică este una impresionantă, cu numeroase

roluri în piese de teatru, seriale și filme de lung metraj.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Destăinuiri, care va începe din 3 martie la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatică inspirată din realitate!

Tulin Ozen, cea care a dat viață personajului Sultana Handan în celebrul serial Kosem, s-a alăturat și

ea serialului "Destăinuiri" și o va interpreta pe Piraye, terapeut și mama care își crește singură cei doi copii după ce soțul său a murit. Frumoasa actriță în vârstă de 43 de ani și-a construit o carieră de succes în Turcia, fiind distribuită în numeroase producții de teatru, cinema și televiziune.  

Citește și: “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevarate, un serial despre traumă și speranță, începând din 3 martie, la Kanal D!

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Halit Ozgur Sari face, de asemenea, parte din distribuția serialului „Totul pentru familia mea”, unde îl interpretează pe Kadir. De vineri va intra în casele românilor cu rolul Murat, un tânăr terapeut care are succes la sexul frumos, deși nu excelează în profesie. Totul se va schimba când o va întâlni pe Piraye de care se va îndrăgosti și va începe un adevărat proces de maturizare. La cei 29 de ani, tânărul actor este în plină ascensiune în cariera actoricească. 

Pe Gulcin Kultur Sahin telespectatorii și-o amintesc cu siguranță. Ea a devenit cunoscută în serialul fenomen „Gulperi" cu rolul mătușii Kader, o femeie pentru care regulile în cadrul familiei tradiționale sunt literă de lege. În serialul "Destăinuri" o va interpreta pe Tuna, un personaj colorat, versatil și exuberant.

4 filme cu Joe Pesci. A jucat în cea mai vizualizata producție de Crăciun

Nu ratați premiera serialului "Destăinuri", pe 3 martie. Serialul va putea fi urmărit în fiecare vineri și sâmbătă, de la 20:00, începând de săptămâna aceasta. Speranța, empatia și iubirea pot renaște dincolo de dramele personale ale personajelor.

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?