În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Volkan, suspect principal în dispariția soției sale

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 nov 2022, 09:47
volkan din serialul infidelul Foto(7)

Volkan, îngrijorat de starea soției lui, Derrin

Sursa: Captură KANAL D

Un jurnal al lui Derin îl incriminează pe soțul ei și astfel, Volkan ajunge suspect principal în acest caz.

Întâmplări dramatice, pline de neprevăzut se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Astăzi în serialul Infidelul, Volkan, suspect principal în dispariția soției sale

Telefonul pe care Volkan l-a primit de la soția să îl îngrijorează peste măsură și fuge într-un suflet acasă. Constatând dispariția soției sale, Volkan alarmează întreagă familie.

Părinții lui Derin sunt disperați iar Asya și Volkan încearcă, atât cât li se permite, să ajute la soluționarea acestui caz teribil.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție de senzație alături de fratele ei! „Prietenul meu” Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Melis Sezen în compania celui mai important bărbat din viața ei! 

Melih, fratele lui Gonul, care este comisar

de poliție, intervine în forță în acest caz. Disperarea familiei lui Derin crește cu fiecare secundă iar fiica lor este de negăsit. Pas cu pas, anchetă se <îndreaptă> către Volkan, știute fiind problemele pe care acesta le avea cu soția. Un jurnal al lui Derin îl incriminează pe soțul ei și astfel, Volkan ajunge suspect principal în acest caz.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Cum s-a pregătit Tarik Emir Tekin pentru maleficul Selçuk, din serialul

Mai grav este că și asupra Asyei planează aceleași suspiciuni, și chiar se vorbește despre un complot al celor doi foști soți, în ceea ce o privește pe Derin. Nu ratați, în această seară, un nou episod plin de suspans din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, transformare uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Caner Cindoruk pe vremea când avea doar douăzeci de ani!

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.