Imagini nevăzute de la nunta Getei Sterp! Motivul pentru care Iancu și Culiță au ieșit pe stradă cu bâte în mână: „Așteptăm mirele”

,
Imagini nevăzute de la nunta Getei Sterp! Motivul pentru care Iancu și Culiță au ieșit pe stradă cu bâte în mână

Motivul pentru care Iancu și Culiță au ieșit pe stradă cu bâte în mână

[Sursa foto: Captură YouTube Iancu Sterp]

Frații Sterp, Culiță și Iancu, au ieșit la poartă întâmpinați de o grămadă de oameni în spate și cu bâtele în mâini, la nunta Getuței Sterp. Iată ce s-a întâmplat la marele eveniment!

Într-un videoclip postat de Iancu Sterp pe canalul său oficial de YouTube, a fost inclusă o filmare care nu a mai fost văzută, până acum, în mediul public.

În plină stradă, alături de familie și prieteni în spate, Culiță Sterp și Iancu Sterp au ieșit cu bâtele în față, la nunta Getei Sterp.

De ce au ieșit Iancu și Culiță cu bâtele pe stradă, la nunta Getei Sterp

Citeste si: Soțul Getuței Sterp provine dintr-o familie înstărită. Cum arată casa în care a locuit Sebastian Craciunescu până să se însoare și cine sunt părinții lui

Imaginile îi înfățișează pe Iancu și pe Culiță Sterp înainte de petrecerea de nuntă a Getei Sterp de duminică, 2 octombrie 2022, când a avut loc marele eveniment. Cei doi frați au ieșit în stradă, alături de familia și prietenii lor, care stăteau în spate, cu bâte lungi de lemn în mână. Se pare că Iancu și Culiță nu au vrut să o dea atât de ușor pe Getuța mirelui ei, Sebastian, deoarece au crescut ani de zile alături de ea și ar fi nedrept ca bărbatul inimii ei s-o ia atât de repede din brațele protective ale familiei.

Citeste si: Ce comentariu i-a lăsat mama Geta lui Culiță Sterp, atunci când a postat o fotografie alături de iubita lui: „Ce noră”

„N-o putem da, atâția ani ne-am chinuit cu ea și acum vine s-o ia?!

Așteptăm mirele să vină după mireasă, poate să vină, noi suntem pregătiți, am și armata în spate!”, a afirmat Culiță Serp, în timp ce lovea cu bâta de lemn în asfalt.

De ce au ieșit Iancu și Culiță cu bâtele pe stradă, la nunta Getei Sterp

De ce au ieșit Iancu și Culiță cu bâtele pe stradă, la nunta Getei Sterp

[Sursa foto: Captură YouTube Iancu Sterp]

Este clar că toată întâmplarea și inițiativa au fost o glumă, pentru că soțul Getuței Sterp, Sebastian, este foarte iubit și apreciat de membrii familiei. Toți apropiații și prietenii acestora s-au amuzat de glumele făcute de Culiță, în timp ce așteptau ca nuntașii și mirii să vină.

Gafa de zile mari a lui Culiță Sterp de ziua iubitei lui

Gafa de zile mari a lui Culiță Sterp de ziua iubitei lui

Gafa de zile mari a lui Culiță Sterp de ziua iubitei lui

[Sursa foto: Instagram Culiță Sterp]

Culiță Sterp a vrut să-și facă fericită iubita cu ocazia zilei ei de naștere, așa că s-a ocupat cu rezervarea unui resort superb. Din neatenție, artistul a rezervat un apartament cu patru camere, în loc de o cameră de două persoane, astfel că cei doi s-au trezit într-o casă uriașă, singuri, fără să-și mai poată recupera banii.

Apartamentul pe care l-a rezervat Culiță Sterp a costat, pentru trei zile de cazare, nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de euro. Abia atunci când a ajuns la recepție și a văzut câți bani îi lipsesc și-a dat seama de greșeala făcută. Amuzați de situație, Culiță Sterp și iubita lui au decis să împărtășească pățania cu admiratorii lor.

Citeste si: S-a aflat de ce Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp! Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

„La mulți ani, iubirea mea! Ți-am făcut focul, ți -am luat cu patru camere aici (n.r.: în resort), chiar dacă noi avem nevoie numai de una. Ce vrei mai mult? E bine!

Facem haz de necaz, știți de ce? Pentru că trebuia să rezerv o cameră normală de două persoane, cu pat dublu, și ce am făcut? Am greșit rezervarea, ia uitați! Am vrut să venim la munte, am venit aici la un resort frumos și, în loc să rezerv cameră dublă, am luat apartament cu patru camere. Era 150 de euro camera pe noapte și mi-a luat 1.000 de euro pe trei nopți.(...) Asta e, ori ne îmbătăm, ori stăm aici și mai chemăm vecinii și familia”, a povestit, amuzat alături de iubita lui, Culiță Sterp, pe contul lui oficial de TikTok.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O fostă concurentă Bravo, ai stil! a creat rochia pe care soția lui Culiță Sterp a purtat-o la nunta Getuței Sterp. Mesajul neașteptat trimis tinerei după marele eveniment

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie: zonele în care vom avea zăpadă

O fostă concurentă Bravo, ai stil! a creat rochia pe care soția lui Culiță Sterp a purtat-o la nunta Getuței Sterp. Mesajul neașteptat trimis tinerei după marele eveniment

Iancu Sterp a făcut pasul cel mare după nunta Getuței Sterp! Aflat lângă iubita lui, fratele lui Culiță Sterp le-a dat vestea tuturor: "Sunt alaturi de prințesă...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies