Exclusiv! Reușită uriașă pentru Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei prezintă o emisiune. Bianca Comanici a fost prima care a reacționat

,
Bogdan Mocanu prezinta o emisiune online

Bogdan Mocanu alaturi de Bianca Comanici

[Sursa foto: Instagram]

Artistul a dat lovitura si prezinta o emsiunea de divertisment, iar cea care ii este alaturi este nimeni alta decat Bianca Comanici.

Chiar daca pe plan personal nu traversează o perioada foarte buna, despartidu-se de iubita cu care își dorea o familie, lui Bogdan Mocanu îi merge foarte bine pe plan profesional.

După ce și-a terminat de renovat casa cea noua, artistul mai are o veste pe care vrea să le-o dea fanilor și anume că vă fi prezentatorul unei emisiuni online alaturi de Bianca Comanici.

Citeste si: O fostă concurentă Bravo, ai stil! a creat rochia pe care soția lui Culiță Sterp a purtat-o la nunta Getuței Sterp. Mesajul neașteptat al Danielei Iliescu trimis tinerei după marele eveniment

Bogdan Mocanu alaturi de Bianca Comanici

Bianca Comanici prezinta alaturi de Bogdan Mocanu

Bianca Comanici si Bogdan Mocanu, noii prezentatori ai emisiunii Barbati vs Femei

[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comanici in cadrul emisiunii de pe wownews: "Se întâmplă o schimbare,a preci Odată cu toamna, se numără bobocii. Avem de făcut o noua dezvăluire, una care o să vă șocheze, așa cum m-a șocat și pe mine. Sper că o să vă placa aceasta ediție și sper să vă placa și de noul meu coleg pentru că de azi voi prezenta emisiunea alaturi de o persoana cu care am locuit destul de mult împreună, o persoana cu care am împărțit și bune și rele și cu care am avut o legătură de amiciție."

Lucrurile sunt cât se poate de reale. Se intalmpla lucruri noi, vă fi interesant. Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare, este o persoana cu mult simt al umorului."

Bogdan Mocanu: "O sa iti distrug viata!"

Citeste si: Iancu Sterp a făcut pasul cel mare după nunta Getuței Sterp! Aflat lângă iubita lui, fratele lui Culiță Sterp le-a dat vestea tuturor: "Sunt alaturi de prințesă prințeselor!"

Bogdan Mocanu: "mă bucur că ne vedem în formula asta. Ai greșit puțin cu descrierea. Tu trebuia să spui că sunt mai amuzant decât mine...mai, mai. Vreau să spun că bărbații, eu reprezentând bărbații în fata ta, o să demonstrez că suntem mai buni decât femeile. Eu o să încerc să țin partea bărbaților. O să țin totuși și cu dreptatea. 

Bianca Comanici: Eu te consideram o persoana dificila, dar care surprinde. Nu e un lucru nou. Poate înainte nu aș fi reușit să mă înțeleg cu tine.

Bogdan Mocanu: O să fie distractiv, o să iți distrug viață. Nici eu nu era așa spontan. O să mă răzbun aici.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

De ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a lămurit totul și a spus adevărul chiar în toiul petrecerii

Descoperire uriașă: Un meteorit conține două minerale nemaivăzute până acum pe Pământ

De ce Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a lămurit totul și a spus adevărul chiar în toiul petrecerii

Fie criza cât de rea, tot mai bine în casa mea! Este principiul moștenit din tată în fiu, în familiile de asistați social din România! Iată cine sunt “leneșii de lux” dintr-o...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies