S-a aflat de ce Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp! Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

,
S-a aflat de ce Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp! Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

 Mama Geta a dezvăluit totul: „Nu a fost invitat la nuntă”

[Sursa foto: Instagram Culiță Sterp]

Deși toată lumea se aștepta ca Jador să fie prezent la nunta Getei Sterp, având în vedere că este prieten cu Culiță, artistul a lipsit de la marele eveniment. Mama Geta a dezvăluit de ce nu a fost invitat.

Mama Geta, întrebată de curioși, a explicat de ce Jador, bun prieten de-ai lui Culiță, nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp.

De ce nu a fost invitat Jador la nunta Getuței Sterp

De ce nu a fost invitat Jador la nunta Getuței Sterp

De ce nu a fost invitat Jador la nunta Getuței Sterp

[Sursa foto: Instagram Jador]

Duminică, pe data de 2 octombrie, a fost o zi mare și importantă pentru toată familia Sterp. Getuța și-a găsit persoana potrivită care s-o facă să îmbrace rochia de mireasă, respectiv soțul acesteia, Sebastian Crăciunescu. La eveniment au fost prezenți apropiații cuplului, dar lipsa lui Jador a fost remarcată de toți fanii familiei Sterp.

În timp ce mama Geta era live pe TikTok la nunta fiicei sale, unul dintre admiratorii familiei Sterp a întrebat-o de ce nu este prezent și Jador la evenimentul atât de important pentru toată lumea. Mama Geta a explicat clar care a fost motivul pentru care îndrăgitul artist nu a venit la nunta Getuței.

Citeste si: Tatăl Getei Sterp, prezent la nunta fiicei lui. Reacția de milioane a mamei Geta la petrecere: "I-am dat dedicație!"

Se pare că toți membrii familiei Sterp s-au așezat la casa lor și trăiesc fericirea pe propria piele alături de partenerii lor de suflet. Aceștia au mulți prieteni buni, dar și cunoștințe importante. Una dintre vedetele Kanal D a fost acolo, respectiv Bianca Comănici, motiv pentru care fanii și-au pus un semn de întrebare atunci când au văzut că Jador nu se afla printre nuntași, luând în calcul și faptul că artistul este bun prieten cu Iancu și Culiță Sterp. 

Mama Geta: „Jador nu a fost invitat la nuntă, că e nunta Getuței”

Întrebată de unul dintre fani de ce nu a fost invitat și Jador la nunta Getuței, mama Geta a explicat că Jador este prietenul fiului ei, Culiță, astfel că artistul nu are niciun fel de relație cu Geta. Așadar, invitarea lui Jador la nuntă nu ar fi avut sens, dat fiind faptul că nu sunt nici măcar amici.  

Citeste si: A avut sau nu loc împăcarea istorica la nunta Getuței Sterp! Cum s-a fotografiat pentru prima dată mama Geta cu tatăl copiiilor ei

„Jador nu a fost invitat la nuntă, că e nunta Getuței. Jador e prieten cu Culiță. Îl invitam cu tot dragul, dar poate are de cântat, eu de unde să știu, nu știu”,  a explicat mama Geta, în live-ul făcut pe TikTok. 

@tania_plesa1 Jador nu e prieten cu Geta@🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 @🔥Tania🔥 #jador #mamageta #culitasterp #getasterp #sebi #wedding #live #moldova #chisinau #viralvideo #viralromania #taniaplesa1 #romania #2022 ♬ sonido original- 🔥Tania🔥

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Bianca Comănici, impresionată până la lacrimi de nunta Getuței Sterp: "M-au primit foarte frumos"

Situație explozivă în Ucraina: deținuții ar putea scăpa de închisoare; penele de curent amenință securitatea penitenciarelor

Exclusiv! Bianca Comănici, impresionată până la lacrimi de nunta Getuței Sterp: "M-au primit foarte frumos"

Exclusiv! Sensy s-a cununat civil și pentru prima dată și-a arătat soțul în public. Cum arata Valentin, proaspătul soț al influencerului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies