Imagini incredibile cu părinții lui Livian! Nelson a făcut praf un laptop, iar Liana a cedat și a început să dea în el! VIDEO ULUITOR

Nelson Mondialu s-a enervat foarte tare după ce a pierdut la pariuri sportive și a făcut praf un laptop.


In articol:

Nelson a confundat echipele și atunci când a marcat Porto s-a bucurat, crezând că era, de fapt, Roma. Ulterior, când a văzut că a pierdut pariul, s-a enervat foarte tare și a început să lovească tare în masă. Mai apoi, ținta a fost laptop-ul, pe care l-a distrus în totalitate.

Văzând criza de nervi a lui Nelson, soția lui, Liana, s-a enervat și ea foarte tare. A și dat în Nelson, a aruncat apoi cu laptop-ul în el. Nelson nu a ripostat.

"Du-te și te culcă", i-a spus Liana în mai multe rânduri, înjurându-l.

Nelson Mondialu și-a făcut complet dantura! Cum arată acum

Toată lumea aștepta cu sufletul la gură să îl vadă pe Nelson Mondialu cu dantura făcută!

Ei bine, Nelson a făcut un live pe Facebook, unde le arată prietenilor virtuali cum ar arăta cu dinți, el punându-și o proteză.

"Proteza S lain linia Mercedes 😜😝", a scris Nelson Mondialu pe Facebook, alături de clipul cu proteză dentară. Nelson arată total schimbat.

Nelson Mondialu, anunț uluitor despre Bianca! Ce le-a transmis rudelor acesteia

Nelson Mondialu a anunțat că Bianca face parte din familia lui deja și le-a transmis rudelor acesteia că vrea să le cunoască.

Nelson Mondialu a spus că este dispus să le închirieze și un hotel rudelor Biancăi, numai să poată să le cunoască.

"Toate neamurile lui Bibișor, mama, frate, verișori, tot satul. Să vină aici, le închiriez un hotel, eu vreau să cunosc pe toată familia Biancăi. NU vă mai luați de ea pentru că face parte din familie. Nici de Lobo, nici de ea. Noi o iubim și o așteptăm aici. Liana le-a luat așternuturi, le luăm alt pat. Să vină acasă", a spus Nelson Mondialu.

Citeste si: Livian a făcut dezvăluirea! Ce fantezie sexuală are cu Bianca!

Citeste si: Andy, aparitie socanta! "Fata mea de la sala... nu va speriati..." Iata cum si-a uluit fanii fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

Citeste si: Ella a detonat bomba: Jador este, într-adevăr, cu Georgiana: "Are iubită, este cu ea, a fost dintotdeauna cu ea"! Dovada incontestabilă pe care a prezentat-o

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies