Nelson Mondialu, anunț uluitor despre Bianca! Ce le-a transmis rudelor acesteia

,

Nelson Mondialu a anunțat că Bianca face parte din familia lui deja și le-a transmis rudelor acesteia că vrea să le cunoască.


In articol:

Nelson Mondialu a spus că este dispus să le închirieze și un hotel rudelor Biancăi, numai să poată să le cunoască.

"Toate neamurile lui Bibișor, mama, frate, verișori, tot satul. Să vină aici, le închiriez un hotel, eu vreau să cunosc pe toată familia Biancăi.

NU vă mai luați de ea pentru că face parte din familie. Nici de Lobo, nici de ea. Noi o iubim și o așteptăm aici. Liana le-a luat așternuturi, le luăm alt pat. Să vină acasă", a spus Nelson Mondialu.

"Bianca se vinde pe bani"! Andreea, acuzații dure la iubita lui Livian! 

Războiul dintre Andreea și Bianca a atins cote nebănuite chiar în Gala de 1 decembrie. Deși trebuiau să sărbătorească, Andreea și Bianca s-au contrat dur.

Andreea a calificat-o drept "femeie ușoară" pe Bianca. Întrebată de  Andreea Mantea  ce înțelege prin asta, Andreea Oprică a spus că înțelege "o femeie care se vinde pe bani".

Andreea Mantea i-a cerut dovezi. "Cu cine s-a culcat Bianca pe bani cu cineva din această emisiune?", a întrebat Andreea Mantea. "Nu știu, că nu am dovezi", a răspuns Andreea Oprică.

"Am poze penibile rău de tot", a spus Andreea despre Bianca, referindu-se la o poză cu o banana care circulă pe net cu Bianca.

Bianca a dezvăluit și adevărul despre acea poză care circulă pe net.

 

Citește-ne pe
Citește și:

"Bianca se vinde pe bani"! Andreea, acuzații dure la iubita lui Livian! Ce a urmat

FOTO - Descoperire epocală în orașul antic scufundat din Egipt: obiecte din secolul al IV-lea î.e. n. păstrate impecabil

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

Ana Lintaru de la "Puterea dragostei" nu mai e deloc așa cum o știai! Cum arată acum fosta iubită a lui Mocanu și a lui Andy

Andy de la "Puterea dragostei" și-a scos mașina la vânzare! Cum arată super-bolidul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies