Iar ne-am facut DE RAS! Un grup de cersetori romani si-a facut tabara in centrul Londrei

,
Iar ne-am facut DE RAS! Un grup de cersetori romani si-a facut tabara in centrul Londrei

Un cotidian londonez a atras atentia autoritatilor britanice publicand un articol despre un grup de rromi care sa-u instalat intr-un parc din centrul Londrei.

Jurnalistii sustin ca in ultimele luni din ce in ce mai multi rromi din Romania au venit in Marea Britanie si se tem ca numarul lor nu se va opri aici. Londonezii sunt deranjati ca acestia cersesc pe strazile capitalei si lasa in urma mizerie si resturi menajere in locurile publice unde se adapostesc.

Sunt vazuti zilnic prin parcuri, in marile centre comerciale, la metrou. Emigrantii rromi isi fac tabere sub poduri sau in parcuri.

Potrivit cotidianului "The Sun" londonezii sunt foarte ingrijorati de o eventuala crestere a infractionalitatii. De asemenea britanicii se tem ca situatia dezolanta a cersetorilor si a taberelor clandestine de rromi va stirbi imaginiea de metropola a Londrei in timpul Jocurilor Olimpice. Ziarul adauga ca politia britanica colaboreaza cu lucratorii de la vama, precum si ambasada si consulatele pentru a opri imigrarile ilegale. Localnici sunt furiosi, majoritatea britanicilor fiind de parere ca autoritatile ar trebui sa dispuna de masurile necesare pentru a deporta imigrantii ilegali.
 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Calendar creștin ortodox duminică, 29 mai 2022: Rugăciunea pentru iertarea păcatelor către Sfânta Muceniță prăznuită duminică de Biserica Ortodoxă

Replica lui Nicolae Ciucă, după ultimele declarații ale lui Marcel Ciolacu: 'Guvernul a respectat angajamentul de a nu mări taxele şi impozitele'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce se întâmplă cu fondurile de pensii? Lovitură totală pentru români

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies