Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019. Zodia care se indreapta cu pasi repezi spre succes

Specialistii in astrologie au pregatit horoscopul saptamanal 18-24 noiembrie. Iata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie:


In articol:

Horoscop săptămânal 18-24 noiembrie, Berbec, este o săptămână de înălțare spirituală și intelectuală, de evoluție, foarte interesantă.

Acești nativi caută efectiv și vor avea parte de relații cu persoane care pentru ei constituie autorități intelectuale și spirituale: duhovnici, profesori, mentori, persoane care îi înalță/sprijină. Aceste persoane le aduc foarte mult bine nativilor, bine intelectual, înălțător. Mai sunt persoane cu care pregătesc o călătorie, nu de odihnă sau distracție, ci o călătorie tematică, în care își pun ca țintă vizitarea unor temple, locuri istorice sau a unor așezăminte spirituale, studiul unor culturi străine, unei limbi străine.

Horoscop saptamanal 18-24 noiembrie zodia Taur. Nativii Taur sunt chitiți pe evoluție spirituală, intelectuală, să evolueze.

Aceștia sunt focusați să aibă de-a face cu persoane care pentru ei să constituie autorități morale, intelectuale, spirituale. Nativii vor să ia legătura cu persoane elevate, să învețe cât mai mult, să călătorească, efectiv să meargă spre sus înainte. Este o armonie pe care acești nativi o au cu acest salt pe care trebuie să îl facă, ei care sunt atât de pământ și statornici. De data aceasta nativii vor să facă un salt. Bineînțeles că acel salt este ajutat și de Uranus din Taur, care le dă un sentiment de eliberare. Eliberarea Taurilor nu este tot ce înseamnă morală, lege și regulă, ci dimpotrivă, este o eliberare în a cunoaște mai bine aceste lucruri, legile care ne guvernea ză și a le însuși, a le aplica de bunăvoie, din convingere.

Citeste si: Horoscop de sărbători 2019. Ce faci de sarbatori in functie de zodie

Citeste si: Zodiac Nostradamus. Profetii pentru cinci zodii: anul 2020 se va sfarsi cu vietile voastre schimbate

Horoscop săptămânal 18-24 noiembrie pentru nativii Gemeni.

Aceștia sunt foarte ocupați cu lucruri mărunte pe care trebuie să le rezolve chiar prestând o activitate fizică susținută, trebuie să rezolve aceste probleme. Mai mult decât atât, nativii Gemeni simt nevoia să își pună ordine în idei și cu ajutorul unor prieteni, idealizează noțiunea de prieteni, și aceștia vin la înălțimea idealurilor pe care și le-au făcut, apar și îi ajută efectiv.

Rezultanta acestei ordini în idei și acestui ajutor de la prieteni este că o persoană care ar trebui să protejeze, foarte binevoitoare, dar foarte corectă și elaborată, îi ajută, vin în ajutor și ajutorul este foarte concret, material, această persoană apare și le întinde o mână de ajutor exact atunci când au nevoie mai mult.

În ceea ce privește acea conjuncția a celor doi benefici, armonizarea ce are loc într-o zonă mai puțin materială. Nativii Gemeni sunt atrași de o idee, au o evoluție spirituală în această săptămână. Această evoluție face să încolțească o anumită abilitate din sufletul lor, pe care până acum nici nu știau că există. Încolțește ceva care până acum stătea sub o pătură de abur și nu se vedea, iese la suprafață. Mai este posibil, pentru o parte din Gemeni ca în această săptămână să aibă parte de o moștenire.

Horoscop săptămânal 18-24 noiembrie, Rac. Ei își doresc să își întemeieze o relație/căsătorie legalizată cu persoana iubita.

Este foarte posibil să se întâmple acest lucru, conjuncția dintre cei doi benefici are loc pe descendent. Aceștia se apropie de un moment important, iar cei care au trecut de acest moment cu ceva timp în urmă doresc să reînnoiască jurămintele, acea relație/parteneriat cu persoana pe care o iubesc foarte mult. Pentru o parte din nativii Rac, această săptămână este o săptămână a preocupări de copiii, de realizări pe care le au copiii, de probleme care țin de cei doi soți să le rezolve și este un lucru bun.

Pe de o parte, mai sunt nativi care și-au făcut din locul de muncă un ideal. În acest ideal/ loc de muncă, ei vin cu o idee foarte interesantă. De asemenea, aceștia primesc o veste cu privire la un lucru care se concretizează, un nou contract care pe acești nativi îi bucură foarte tare pentru că că este un contract pe termen lung. În ceea ce privește problemele de sănătate, s-ar putea ca în această săptămână nativii să își descopere o afecțiune sau o afecțiune care îi supăra de mult acum să își găsească leacul. Este o chestiune care se termină cu bine, dar în această săptămână îi dau de capăt.

citeste mai mult pe zodiacool.ro

Citeste si: Horoscopul Anului 2020. Bani, dragoste si vise implinite. Ce aduce noul an pentru fiecare zodie

Citeste si: Horoscop 2020 - 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate