Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa rosie:"Ma bucur pentru treaba asta!"

,
Haos total la Faimosi in echipa
Ce se intampla in echipa Faimosilor

Faimosii trec prin cea mai mare criza de cand a inceput competitia Survivor Romani 2021, iar Razboinicii nu pot decat sa profite de pe urma acestor conflicte interne ale rivalilor lor.

Chiar daca au venit intariri in echipa Faimosilor cu forte proaspete, acest lucru nu pare sa ii ajute pentru a-si rezolva problemele interne. Confilictele zac mocnite intre concurenti si mai nou, pare ca s-au format doua tabere dupa cum observa Razboinicii.

Este vorba este tabara lui Culita si una a lui Zanni. Cel care dezvaluie aceste detalii este insusi Albert Oprea, concurentul poate cel mai controversat din istoria Survivor Romania: "Clar este vorba despre tabara lui Culita si tabara lui Zanni."

Faimosii sunt mai dezbinati ca niciodata
Intrigi in echipa Faimosilor

Razboinicii profita de pe urma haosului din tabara Faimosilor

Citeste si: Cine este Adelina Damian de la Survivor Romania 2021. Razboinica a avut curajul sa il infrunte pe Sebastian Chitosca

Insa Adelina Damian de la Razboinici este de parere ca Faimosii nu au un lider si chiar daca par uniti in timpul jocurilor, la ei in echipa e un haos de nedescris. Culita, vazand ca nu mai are sorti de izbanda, rabufneste in timpul unei sedinte de echipa: "Ce vrei sa fac, sa ma apuc sa ma bat cu voi?"

Ce marturisire face Raluca Dumitru despre Irisha

Citeste si: Sindy a caracterizat fiecare concurent de la Survivor Romania 2021. Incredibil ce a spus despre Irisha si Raluca Dumitru!

Albert, in schimb, se bucura pentru ce se intampla in echipa Faimosilor, dupa cum spune chiar el. Insa Zanni dezvaluie ca nu va mai dura mult si vor incepe razboaie grele in echipa Faimosilor. Raluca Dumitru face o dezvluire nestiuta pana acum si anume ca ii place de Culita Sterp cum gestioneaza situatiile din competitia Survivor Romania si atunci clar este de partea lui: "Mi-a spus de pe avion ca ii place mai mult de Culita..."

Culita rabufneste la Survivor Romania 2021
Haos general in echipa Faimosilor. Cum profita Razboinicii

Irisha, la randul ei, spune ca nu ii pasa cine o place si cine nu: "Nu ma halesc, invidie, ceva..." Adelina Damian este de parere ca ce e la Razboinici in echipa este o nimica toata fata de ce e la Faimosi :"Ce e la noi in echipa e pistol cu apa pe langa ce e la ei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021, cu o MIZA dubla fabuloasa! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Consiliul şi Comisia Europeană vor da explicații în PE pentru votul anti România și Bulgaria din Consiliul JAI

Primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021, cu o MIZA dubla fabuloasa! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Tensiuni mari in tabara Faimosilor! Zanni o pune la zid pe Irisha! Ce coechipier o sustine pe Faimoasa! "Fiecare din echipa asta are dreptul sa spuna fix ce vrea!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies