Primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021, cu o MIZA dubla fabuloasa! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 mai 2021, 21:30
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.
Sursa: Captură KANAL D

Incepe primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021, iar emotiile sunt uriase pentru concurentii ambelor echipe! Faimosii si Razboinicii vor da totul pe un nou traseu dificil!

Adjudecarea totemului de imunitate este o miza extrem de importanta pentru cele doua echipe de la Survivor Romania 2021, având în vedere că acest lucru înseamnă automat un consiliu de nominalizare liniștit. Pentru ce vor mai lupta concurenții în această seară? Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat.

Miza dubla in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania!

Jocurile de imunitate sunt de departe cele mai importante la Survivor Romania 2021, deoarece acestea reprezinta modul prin care ambele echipe isi pot pastra aceeasi componenta cat mai mult timp in cadrul competitiei.

Astfel, concurentii care vor castiga totemul de imunitate nu vor fi nevoiti să facă nominalizari in consiliu, ceea ce le va aduce implicit si armonie in interiorul echipei si un consiliu linistit.

Ca de fiecare data inainte de a da startul jocului, Daniel Pavel le-a reamintit concurentilor cat de importanta este adjudecarea imunitatii, dar prezentatorul emisiunii Survivor Romania a mai adus o surpriza, pe langa imunitate, echipa castigatoare va primi si un premiu suplimentar ce va consta in proviziile mult ravinite.

Pentru castigarea imunitatii si a premiului suplimentar, Faimosii si Razboinicii vor avea de parcurs un nou traseu dificil care ii va pune la mare incercare, ca de fiecare data la Survivor Romania 2021. In aceasta seara, Daniel Pavel i-a anuntat pe concurenti faptul ca vor intra pe un traseu nou, cu obstacole dificile care le vor testa limitele.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

"Legile razboiului spun ca trebuie sa te bucuri cu demnitate si sa castigi cu decenta, lucrurile astea le puteti face si le-ati facut intotdeauna la Survivor! Totemul de imunitate, prima imunitate a saptamanii, un consiliu linistit, dar iata, asa cum ati observat si o cupola! Vreti sa stiti ce se afla sub aceasta cupola? 3 kilograme de cartofi, 3 kilograme de faina, 3 kilograme de orez si jumatate de litru de ulei pentru echipa care castiga prima imunitate a saptamanii, iar echipa care pierde aceasta prima imunitate, pierde desigur totemul, pierde sansa unui consiliu linistit, dar castiga jumatate din aceasta cantitate!",

a spus Daniel Pavel inainte de a da startul jocului de imunitate de astazi.

Final uimitor la Survivor România! Cine a câștigat al treilea joc individual al săptămânii

Citeste si: Tensiuni mari in tabara Faimosilor! Zanni o pune la zid pe Irisha! Ce coechipier o sustine pe Faimoasa! "Fiecare din echipa asta are dreptul sa spuna fix ce vrea!"

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 7 mai 2021- VIDEO. Un nou joc pentru imunitate!

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies