Roxana Ghiță a recunoscut. Cu ce concurent de la Survivor România 2021 și-ar dori o aventură de o noapte?

Author: Amalia Georgescu
Roxana Ghiță și Jador, foști concurenți la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Roxana Ghiță este o persoană sinceră și nu se ferește să spună ceea ce gândește. Invitată în emisiunea Teo Show, Războinica a dezvăluit numele concurentului cu care ar fi vrut să aibă o aventură de o noapte.

După provocarea din Republica Dominicană, Jador și Roxana Ghiță au fost puși din nou la încercare. Ce dezvăluiri au făcut cei doi foști concurenți de la Survivor România 2021 în platoul emisiunii Teo Show?

Jador și Roxana Ghiță, momentul adevărului. Ce au mărturisit cei doi foști concurenți de la Survivor România 2021?

Roxana Ghiță nu s-a ferit să spună că Andrei, concurentul de la Survivor România 2021, i-a atras atenția, aceasta dezvăluind că s-au apropiat mult în perioada în care se afla în competiție și chiar

s-au sărutat. Întrebată cu cine și-ar fi dorit să aibă o aventură de o noapte, fosta concurentă din echipa Războinicilor nu a stat prea mult pe gânduri.

„Mi-aș dori o aventură cu Andrei.”, a spus Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor România 2021.

Citeste si: Jador a recunoscut! Detalii de senzatie despre culisele Survivor Romania 2021:"Unei Razboinice ii placea de mine! Cand s-a intors, era fiarta, nu ne-au lasat..."

Dacă Roxana Ghiță a fost directă și a vorbit deschis despre simpatia ei pentru Andrei, fostul ei coechipier, Jador a fost ceva mai rezervat. Faimosul a spus că nu și-ar fi dorit o aventură cu nicio concurentă, însă a recunoscut că ar fi sărutat-o pe Roxana Nemeș dacă ar fi avut ocazia, dacă nu ar fi fost filmați în permanență și dacă aceasta nu ar fi avut iubit.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

„Pe cine aș fi pupat? Pe toate, toate sunt frumoase. Pe Roxana Nemeș...are iubit, nu trebuie să zic asta, nu? Nemeș, da.(...) Eu nu mi-aș dori nicio aventură, eu sunt un băiat foarte serios.”, a spus Jador, fostul concurent de la Survivor România 2021.

Jador și Roxana Ghiță au fost invitați în platoul emisiunii Teo Show. Cei doi au primit mai multe întrebări incomode la care au fost nevoiți să răspundă, în caz contrar, foștii concurenți de la Survivor România ar fi fost nevoiți să guste din mai multe preparate greu de digerat, astfel

că au preferat să fie sinceri până la capăt.

Roxana Ghita o sa crape de gelozie! Andrei Dascalu, alaturi de o frumoasa moderatoare din trustul Kanal D. Cum au fost surprinsi impreuna

În cadrul emisiunii, Roxana Ghiță a mai dezvăluit că cea mai falsă persoană din competiție a fost Mellina, în timp ce Jador a spus că Sebastian Chitoșcă ar fi încercat să se aproapie de el pentru a nu-l vota spre eliminare, având în vedere că a ieșit de mai multe ori favoritul publicului. 

Citeste si: Roxana Ghita, ADEVARUL despre starea ei de sanatate. Nu a spus niciodata despre aceste probleme, insa acum le-a dezvaluit fara perdea