Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 se apară după ce a fost pusă la punct de iubita lui Sorin: „Nu mințim. Există un motiv pentru care vorbim așa despre el!”

,
Roxana Ghiță și Sorin de la Survivor România 2021
Roxana Ghiță și Sorin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Tensiunile din echipa Războinicilor s-au mutat din Republica Dominicană în România. Cum a reacționat Roxana Ghiță după ce a fost pusă la punct de iubita lui Sorin de la Survivor România 2021?


In articol:

Roxana Ghiță și Sorin de la Survivor România 2021 au avut o relație bună în cadrul competiției, cel puțin pentru o perioadă. După ce a fost eliminată din emisiune, Războinica a dezvăluit că nu are o părere tocmai bună despre Sorin, lucru care făcut-o pe iubita concurentului de la Survivor România 2021 să reacționeze. Ce a spus Roxana Ghiță despre iubita lui Sorin?

Prima reacție a Roxanei Ghiță după ce iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a criticat-o în mediul online

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a fost deranjată de comentariile făcute de Roxana Ghiță la adresa lui Sorin, iar acest lucru a determinat-o să o pună la punct pe Războinică. La rândul ei, Roxana Ghiță a simțit nevoia să se apare, astfel că a postat un mesaj pe contul de instagram prin intermediul căruia a explicat de ce și-a schimbat părerea despre Sorin și a început să îl susțină pe Albert.

„Sunt acuzată (alături de alți colegi de ai mei) că nu este corect să vorbim despre Sorin în condițiile în care nu se află aici. Ideea e că oamenii care ne susțin și urmăresc emisiunea vor să știe lucruri despre noi. Nu mințim, este un motiv pentru care toți avem această părere în legătură cu el. Eu sincer o înțeleg pe prietena lui Sorin (care îi administrează contul) pentru că e greu să îți vezi persoana iubită caracterizată drept „oaie neagră”, mai ales când ea nu îl știe așa.

Ideea e că realitatea mea clar nu coincide cu realitatea lui Sorin, dar voi continua să fiu sinceră în legătură cu experiența mea la Survivor România 2021.”, a scris pe instagram Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor România 2021.

Roxana Ghiță a explicat de ce nu are o părere bună despre Sorin de la Survivor România 2021
Roxana Ghiță a explicat de ce nu are o părere bună despre Sorin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Mesajul postat de Roxana Ghiță pe instagram
Mesajul postat de Roxana Ghiță pe instagram [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mesajul transant al Roxanei Ghita:"Nu o sa fiu impreuna cu Andrei Dascalu dupa Survivor Romania 2021!" Care este adevaratul motiv pentru care cei doi nu vor avea o relatie

Roxana Ghiță a precizat că Sorin s-a schimbat pe parcursul competiției Survivor România 2021, chiar dacă iubita lui refuză să vadă acest lucru. Deși nu a dat prea multe detalii, Războinica a dat de înțeles că există motive serioase pentru care concurenții eliminați din echipa Războinicilor și-au schimbat părerea despre Sorin și l-au criticat dur pe acesta. Roxana Ghiță a postat în mediul online, în urmă cu mai multe zile, o serie de mesaje de susținere pentru Albert, având în vedere că acesta a fost nominalizat spre eliminare în consiliul trecut.  

Citeste si: Roxana Ghita spune cine ar trebui sa castige Survivor Romania 2021. E surprinzator sa vina chiar din partea ei asta!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mellina, concurenta cu cele mai multe critici din partea concurentilor de la Survivor Romania 2021. Roxana Ghita o ataca grav dupa ce a iesit din competitie

După alegerile anticipate Bulgaria se pregătește de noi alegeri/ Variantele imposibile de a forma un nou guvern stabil

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce s-a întâmplat cu contul de instagram al lui Jador în timp ce artistul se află la Survivor România 2021? Faimosul va avea parte de o mare surpriză când se va întoarce acasă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies