Jador a recunoscut! Detalii de senzatie despre culisele Survivor Romania 2021:"Unei Razboinice ii placea de mine! Cand s-a intors, era fiarta, nu ne-au lasat..."

,
Jador, indragostit de Roxana Ghita
Jador a recunoscut ca i-a placut o fata de la Survivor Romania 2021

Jador a recunoscut ca o Razboinica l-a placut foarte mult la Survivor Romania 2021, insa nu au reusit sa aiba o relatie amoroasa deoarece au "intervenit alte persoane."


In articol:

Jador a povestit in cadrul emisiunii Stafeta Mixta ca nu a dus lipsa de admiratie din partea concurentelor de la Survivor Romania 2021, iar una dintre ele i-a atras atentia in mod special.

Daca la inceput se facusera speculatii pe aceasta tema, se pare ca Jador le-a confirmat si a recunoscut ca este vorba de nimeni alta decat Roxana Ghita. Ea este Razboinica care l-a placut foarte mult, insa nici Jador nu a ramas indiferent, insa tanara a fost eliminata si nu a mai putut face nimic, mai ales ca pe fir intrase si Andrei Dascalu, cel cu care Roxana a inceput un soi de idila care iarasi s-a stins repede odata cu plecarea concurentei de la Survivor Romania 2021.

Jador, placut de mai multe concurente de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cum a caracterizat Jador fiecare concurent de la Survivor Romania! Ce a putut spune despre Culita si Roxana Nemes. Teo a ramas fara cuvinte la sfarsitul interviului

Mai mult, Jador recunoaste ca Roxana nu a fost singura femeie care i-a atras atentia lui Jador. I-au mai placut si Marilena cum arata la corp si chiar si Irisha, noua concurenta din echipa Faimosilor.

"Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei.  A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!”

Roxana Ghita, indragostita de Jador
Jador a recunoscut ca l-a placut Roxana Ghita

Roxana Ghita l-a placut pe Jador la Survivor Romania 2021

Citeste si: Jador a dezvaluit care va fi primul lucra care il va face atunci cand o va revedea pe Georgiana Elisei!

Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță. A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun.

Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos. De mine nu îi plăcea că eram golan.

Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele. Dar e cuminte, e familist.  Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri. 

M-am uitat și la bombeuri.

La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum a caracterizat Jador fiecare concurent de la Survivor Romania! Ce a putut spune despre Culita si Roxana Nemes. Teo a ramas fara cuvinte la sfarsitul interviului

Daniel Funeriu: Sex vs Gen este turnesolul ideologic al PNL

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Starlin, mesaj pentru Albert si Maria Chitu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021. Cum au reactionat cei doi Razboinici?

Sindy, luata cu ambulanta la Survivor Romania 2021:"Am strigat la doctor, se uita la ea, a inceput sa-i puna niste intrebari, ea nu raspundea...." Ce s-a intamplat cu...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies