Cine este Adelina Damian de la Survivor Romania 2021. Razboinica a avut curajul sa il infrunte pe Sebastian Chitosca

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 15:00
Cine este Adelina Damian de la Survivor Romania 2021

Adelina Damian de la Razboinici este una din cele mai frumoasa concurente de la Survivor Romania si lesne ar putea trece drept un model.

Adelina Damian de la Razboinici a demonstrat pana acum ca isi merita locul la Survivor Romania avand o fire extrem de bataioasa.

Mai mult, Adelina a inceput sa fie si vocala in tabara Razboinicilor si de cateva editii incoace, concurenta a declarat ca s-a saturat de conflictele care macina echipa cum ar fi cel intre Sorin si Albert. In editia din aceasta seara de la ora 20:00 vom avea ocazia sa o vedem pe Adelina cum il infrunta inclusiv si pe Sebastian Chitosca, unul dintre cei mai puternici concurenti de la Survivor Romania 2021, dar si controversati.
Astfel, Adelina ii raspunde Faimosului de pe banca Razboinicilor fara nicio teama. 

Cine este Adelina Damian de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sindy a caracterizat fiecare concurent de la Survivor Romania 2021. Incredibil ce a spus despre Irisha si Raluca Dumitru!

Inainte de a intra in competitia Survivor Romania 2021, Adelina a declarat ca este foarte protrivita pentru acest reality deoarece stie sa citeasca oamenii si se adapteaza usor situatiilor de criza.

"Simt oamenii foarte bine, in situatii de criza ma calmez si gasesc solutii astfel incat sa fie bine pentru toata lumea.  Nu sunt cea mai buna sportiva, dar sunt indemanatica, competitiva. Sunt convinsa ca va fi bine si ma voi bucura de aceasta experienta.  Survivor Romania este printre putinele emisiunii in care te arati asa cum esti", a declarat Adelina Damian despre intrarea ei în competiția Survivor Romania 2021. 

Adelina Damian, pasionata de muzica

Citeste si: Cum arata fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021!

Adelina Damian

Adelina este si una din cele mai frumoase competitoare de la Survivor Romania 2021 si chiar mai cocheteaza din cand in cand cu modelingul fiind foarte activa pe retelele de socializare avand cateva zeci de mii de urmaritori. Cu toate acestea, Adelina s-a orientat catre o cariera muzicala.  În viaţa de zi cu zi Adelina Damian este antreprenor, interpret și compozitor. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, a reușit să se facă remarcată la castingul pentru  Survivor România 2021, fiind o fire activă. Este originară din Galați și în ciuda faptului că nu practică vreun sport de performanță este mai mult decât pregătită să facă față cu succes competiției. În ceea ce privește cariera ei muzicală, Adelina a debutat alaturi de băieții din trupa Akcent, Mihai și Sorin, alături de care a sustinut o serie de concerte. 

 

 


Cookies