Sindy a caracterizat fiecare concurent de la Survivor Romania 2021. Incredibil ce a spus despre Irisha si Raluca Dumitru!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 07 mai 2021, 08:09
Sindy, despre concurentii de la Survivor Romania 2021

Sindy a iesit din competitia Survivor Romania 2021, insa regreta faptul ca nu a resuit sa ajunga in Finala deoarece crede ca merita si era si pregatita psihic si fizic pentru a demonstra ca poate.

Sindy a dezvaluit fara perdea tot ce se intampla in culisele Survivor Romania 2021 si mai ales despre conflictele pe care le-a avut cu Maria Chitu inainte de a parasi competitia sau de ce s-a intors impotriva lui Albert cu toate ca la inceput l-a apreciat si a vrut sa ii fie alaturi.

Sindy a mai declarat ca este dezamagita pentru faptul ca a fost eliminata si spune ca si-ar fi dorit enorm sa ajunga in Finala. "Nu mă așteptam să ies din competiție, eram foarte pregatită să merg până la capăt. M-am accidentat foarte rău, mi-am rupt meniscul și ligamentele s-au întins. Am încercat să mă recuperez cât mai repede, îmi făceam masaj câte patru ore pe zi. Eram pregătită să intru din nou la joc, trebuia doar să trec de acel Consiliu.
Eu mi-am facut masaj singură, sunt tehnician maseur, cu asta mă ocup. Eram foarte pregatită și am și făcut o promisiune, că dacă aș fi intrat nu ar mai fi câștigat Faimoșii. Mi-a fost foarte greu să stau pe bancă, îmi venea să intru așa, cu un picior." 

Sindy, dezamagita de eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cum arata fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021!

Mai mult, Sindy le-a caracterizat si pe fostele sale coechipiere si adversare de la Survivor Romania 2021 si nu prea a avut cuvinte de lauda, mai ales la adresa celor mai noi intrate in competitie.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Sindy, dezvaluiri despre Irisha si Raluca Dumitru

Citeste si: Cum arata nepotica Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania 2021! Prima imagine cu micuta

"Fetele astea noi mă enervau. Irisha și Raluca sunt cam enervante. Deși noi care eram de atâta timp am trecut prin momente mult mai grele. Au intrat cu niște aroganțe de parcă li se cuvine totul. Le-am spus că dacă o să intru o să vadă ele. Nu am fost foarte vocală, chiar dacă ele au fost răutăcioase. Nu le-am răspuns așa pentru că voiam să demonstrez pe traseu. O singură dată sau de două ori am intrat pe traseu cu Irisha. Nu sunt împăcată cu ideea că am ieșit, pentru că eu am muncit foarte mult să ajung aici, mi-a fost greu și e enervant. Eu sunt foarte competitivă și aș fi intrat pe traseu accidentată și aș fi câștigat și așa, sunt sigură. Dar nu am mai avut șansa..."

Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

Cat despre ce se intampla intre Albert si aproape toti Razboinicii care s-au aliat impotriva lui, Sindy spune ca lucrurile sunt total diferite fata de cum se ved la televizor.

"Eu cred că totul a început de la Albert. Când am ajuns acasă și m-am uitat la mesaje am realizat că publicul vede altfel tot ce se întâmplă aici. Așa am văzut și eu când mă uitam de acasă. Când am intrat în competiție am fost de partea lui Albert, dar atunci chiar merita pentru că aducea puncte. După o perioadă s-a relaxat, au fost puncte important care ar fi făcut diferența dintre victorie și înfrângere și se vedea pe el că nu îl mai interesa, după ce a devenit favoritul publicului. Eu am avut mai multe discuții cu el, i-am reproșat unele lucruri, și după ce m-am îndepărtat de el a început toată povestea și eu am pierdut susținerea publicului și a început un mare scandal."

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies