Han merge acasă la Inci și o cere în căsătorie de la bunicul ei. Vizionează episodul al doilea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 8 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 8 al serialului “Vinovați de iubire”?

Inci nu reușește să vadă cine se afla în mașină cu Han, fiindcă bunicul ei o cheamă acasă. Gulben merge în camera lui Han pentru a-i spune că i-a găsit verigheta și pentru a-i cere socoteală că s-a căsătorit fără să îi anunțe și pe ceilalți.

Gulben merge și o trezește pe Safiye și îi spune că fratele lor le-a părăsit. Amândouă încep să caute prin dulapurile lui să vadă dacă îi lipsesc lucrurile, iar între timp Han apare și le întreabă ce caută la acea oră în camera lui.

Han își dă seama că verigheta lui lipsește și vorbește cu Gulben și o roagă să îl susțină.

Inci se întâlnește cu Han într-o cafenea și îl întreabă ce căuta la ora aceea din noapte în mașină și cine era persoana care era cu el.

Memduh află că Ege nu primește bursă și că Han îi plătește studiile.

Han o duce pe Inci la o casă, undeva departe de oraș și îi spune că a cumpărat-o pentru ei, iar Inci se enervează pentru că și-ar fi dorit ca ei să aleagă casa împreună.

Citește și: Özge Özacar, Gorkem, din serialul "O dragoste", apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes; "Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip"

În acel moment Ege o sună și îi spune că Han i-a plătit studiile, lucru care o enervează pe Inci.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”

Seara, Han merge acasă la Inci și o cere în căsătorie de la bunicul ei.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 8 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și

să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe Inci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

Inci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovați de iubire", INTERVIU emoționant: "Personajul Inci este construit pornind de la o poveste adevărata si am fost impresionata de modul in care aceasta istorie de familie se reflecta in scenariu"

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.