Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovati de iubire", INTERVIU emotionant: "Personajul Inci este construit pornind de la o poveste adevarata si am fost impresionata de modul in care aceasta istorie de familie se reflecta in scenariu "

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 22 mai 2024, 13:59

Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovati de iubire", interviu emotionant

Farah Zeynep Abdullah este una dintre cele mai titrate actrite si cantarete din Turcia si indragita de fanii serialelor turcesti din intreaga lume. Telespectatorii Kanal D i-au remarcat talentul in rolurile diverse interpretate in serialele fenomen "Tradarea", "In dragoste si in razboi" sau "Kosem", iar acum o pot urmari in rolul frumoasei si rebelei İnci, in serialul "Vinovati de iubire", difuzat de miercuri pana vineri, de la 20:00, la Kanal D

Celebra actrita ne-a deschis usile sufletului intr-un interviu despre familie, cariera dar si despre importanta rolului din serialul "Vinovati de iubire in cariera sa.

  1. Farah, publicul din Romania te-a vazut in roluri diverse in serialele difuzate de Kanal D, "Tradarea", "In dragoste si in razboi" sau "Kosem".

Acum te urmarim interpretand un alt personaj care deja a cucerit inimile telespectatorilor: İnci.

Ce ne poti spune despre acest rol?

İnci este o femeie extraordinara, empatica si cu un suflet bun. Si-a piedut mama si munceste din greu pentru a se asigura ca bunicul si fratele sau nu au nevoie de nimic si incearca sa le ofere sprijin pentru vindecarea ranilor pe care si ei le poarta in suflet. Personajul Inci este construit pornind de la o poveste adevarata si am fost impresionata de modul in care aceasta istorie de familie se reflecta in scenariu.

Este un personaj cu o poveste impresionanta, profunda.

2. Exista rani pe care, asemeni personajului, le porti in suflet? Te regasesti in İnci?

Desigur, la fel ca in inima tuturor, exista lucruri pe care nu le pot uita. Dar depinde de mine sa le vad ca rani sau experiențe. Nu stii niciodata ce va aduce un eveniment nefericit sau trist din viata ta, asa ca eu prefer sa nu le spun rani, ci lectii.

3. Spuneai la un moment dat ca parintii tai au o poveste asemanatoare personajelor Han, interpretat de colegul tau Birkan Sokullu si İnci.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum s-au cunoscut?

Tatal meu este turc de origine irakiana, bunica mea este din Skopje.

Mama mea este din Bosnia și Erzincan (Turcia). Povestea lor de iubire este una foarte puternica, ca si in cazul perosnajelor principale din serial. Interesant este ca ei s-au intalnit la fel ca İnci si Han in serialul „Vinovati de iubire". Cand mama avea 17 ani, a luat masina bunicului meu si a fost implicata intr-un accident, a lovit alta masina, iar proprietarul acelei masini i-a oferit mamei mele un loc de munca.
Acolo l-a cunoscut pe tatal meu, s-au indragostit si au fost de nedespartit de atunci.

Citește și: Inci și Han, o iubire ca-n filme! Nu ratați un nou episod din serialul „Vinovați de iubire”, de la 20:00, la Kanal D

4. Aveti peste un deceniu de cariera in actorie. Este viata unei actrite atat de colorata si frumoasa pe cat o percepe publicul?

Doar colorata si frumoasa viata oricarui om nu are cum sa fie. Uneori, acea lume colorata si frumoasa poate deveni gri si tulbure. Cred ca reflectarea industriei noastre in acest fel este, uneori, doar vanzare de vise. Traim intr-o epoca in care a fi faimos devine un deziderat in detrimentul construirii unei cariere solide. Si este si foarte usor sa devii celebru acum cu toate retelele sociale.

 

Telespectatorii Kanal D o pot urmari in rolul frumoasei si rebelei İnci, in serialul "Vinovati de iubire", difuzat de miercuri pana vineri, de la 20:00, la Kanal D