Kanal D continuă să aducă în atenția publicului din România cele mai bune seriale turcești! În curând, postul de televiziune lansează serialul momentului: “Vinovați de iubire”.

Kanal D aduce, în curând, pe micile ecrane, o nouă producție emoționantă, intitulată “Vinovați de iubire” (cu titlul original- Masumlar Apartimani), în care dragostea şi puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Noul serial turcesc “Vinovaţi de iubire” are în distribuție, în rolurile principale, pe doi actori celebri si apreciați: Farah Zeynep Abdullah, pe care telespectatorii au urmărit-o în serialul “Trădarea” (rolul Aylin), in serialul In dragoste si in razboi (in rolul Sura) şi în “Kosem” (rolul Prinţesei Farya) si pe Birkan Sokullu, unul dintre cei mai carismatici si talentați actori din Turcia. 

Producția “Vinovaţi de iubire” prezintă într-o manieră tulburătoare o poveste de viață dramatică, inspirată din realitate, a doi îndrăgostiți care duc povara unor tragedii din trecut şi care ajung să se cunoască şi să lupte împreună pentru iubirea lor.

Han Derenoglu (Birkan Sokullu) este un tânăr chipeș, om de afaceri de succes, care se întoarce acasă pentru a avea grijă de tatăl Memduh (Attila Sendil), grav bolnav, și de surorile lui, Safiye (Ezgi Mola), Gulben (Merve Dizdar) și Neriman (Gizem Katmer), marcate de experiențe traumatizante din copilărie. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Han se izolează de orice activitate sociala, dedicându-si timpul îngrijirii familiei sale, până în ziua in care, in urma unui accident, o cunoaște pe İnci (Farah Zeynep Abdulah), de care se îndrăgostește iremediabil.

Inci, care locuiește alături de bunicul şi fratele ei, ascunde şi ea drame teribile traite in copilărie, iar pe parcursul întâlnirilor cu Han, cei doi vor lupta să depășească trecutul plin de suferinţe şi să se bucure de viaţă şi dragoste. În tot şirul evenimentelor care se vor succeda cu repeziciune în vieţile protagoniștilor, Safiye, sora lui Han, va fi cea care se va opune constant relaţiei celor doi, din teama de nu fi abandonată de acesta.