Guvernul a avertizat! Acest medicament este complet interzis. Nu trebuie să îl mai luați!

,
Guvernul trage un semnal de alarma
Medicamentul interzis pentru COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

Guvernul trage un semnal de alarmă și-i avertizează pe români în privința unui medicament pe care au început să-l folosească în ultima vreme. Acest tratament a înregistrat un nivel de toxicitate ridicat. Despre ce medicament este vorba?


In articol:

Guvernul îi avertisează pe români în ceea ce privește utilizarea unui medicament extrem de toxic care este vândut pe piața din România.

Medicamentul toxic care trebuie evitat de toți românii

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, medicul Andreea Moldovan îi avertisează pe români în ceea ce privește consumul unui medicament extrem de toxic. Aceasta recomandă populației să nu mai folosească  Ivermectina ca tratament împotriva COVID-19.

Medicul a explicat că acest tratament spre deosebire de celelalte antibiotice de uz veterinar care duc la interdicția de consum al produselor animale timp de șapte zile după utilizare, Ivermectina vin cu o interdicție de consum de 28 de zile, fapt care demonstrează gradul de toxcitate.

Andreea Moldovan mai subliniază faptul că automedicamentația este periculoasă în orice domeniu, mai ales în fața virusului COVID-19. Aceasta susține că studiile nu au demonstrat încă dacă Ivermectina este bună împotriva SARS-CoV-2 și dacă poate fi utilizată sau nu de către oameni.

Guvernul trage un semnal de alarma
Tratamentul toxic pe care românii il utilizează[Sursa foto: PixaBay]

“Practic, automedicaţia este deficitară şi periculoasă în orice domeniu, cu atât mai mult cu cât este vorba de infecţia COVID şi este o formă acum mult mai agresivă, au apărut alte tulpini care circulă.

Acest tratament cu Ivermectină a fost încercat, este descris în mai mute studii, dar din punctul de vedere al dovezilor ştiinţifice el încă nu este convingător ca eficace şi nu are acele indicaţii de utilizare în patologia umană...Pentru Ivermectină este timp de 28 de zile, deci clar este un tratament cu toxicitate pentru organismul care îl primeşte. Dar pentru COVID, deocamdată tot ce avem la dispoziţie, chiar dacă au circulat extrem de multe studii pe net (…) nu este recomandat în tratamentul infecţiei COVID.”,
a declarat Andreea Moldovan pentru un post Tv.

 

Citeste si: O nouă tulpină a coronavirusului, depistată la Suceava. Specialiștii au anunțat că ar putea reduce eficiența vaccinurilor

Trage un semnal de alarmă către români și medici

Medicul a făcut un apel către colegii săi să nu aplice pacienților tratamente care nu au la bază studii științifice.

În ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus, aceasta recomandă tratarea pe protocol cu toate cele necesare.

Andreea Moldovan le recomandă medicilor să le dea pacienților o prescriere corectă a tratamentului pentru a nu exista consecințe mai grave, în cazul unui organism care este deja afectat de această infecție.

“Pur şi simplu cred că fiecare dintre noi trebuie să facă ceea ce ştie să facă.

Eu nu o să repar niciodată o maşină, pentru că nu mă pricep, la fel cum nici nu voi opera în sfera ORL pentru că nu ştiu să operez în sfera ORL. Pe de altă parte, ceea ce stăpânesc este partea de boli infecţioase. Recomand şi rog şi indic şi solicit ca cei care ştiu să trateze infecţia COVID să o facă pe protocol, pe kit, pe tot ce trebuie. Cei care nu au această competenţă şi care nu se bazează pe nişte dovezi medicale, ştiinţifice, clare să nu o facă, pentru că fac mai mult rău.”, a mai spus medicul.

Medicamente
Medicamente interzise

Citeste si: Anunțul momentului! Se prelungește carantina cu 14 zile în mai multe localități din județul Ilfov. Unde se menține lockdown-ul?

 

Citește-ne pe
Citește și:

O nouă tulpină a coronavirusului, depistată la Suceava. Specialiștii au anunțat că ar putea reduce eficiența vaccinurilor

Criza mondială de semiconductori - Huawei acuză Statele Unite

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Anunțul momentului! Se prelungește carantina cu 14 zile în mai multe localități din județul Ilfov. Unde se menține lockdown-ul?

Când vom renunța complet la masca de protecție? Alexandru Rafila a oferit răspunsul: „Am putea scăpa prin...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies