Güven Çelebi din serialul Fiica ambsadorului, o figura emblematică a cinematografiei din Turcia! Celebrul actor Erdal Küçükkömürcü, un tătic și un soț devotat, dincolo de platourile de filmare!

,

Renumitul Erdal Küçükkömürcü este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din genaratia de aur a cinematografiei din Turcia.


In articol:

Cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul actoriei, celebrul Erdal Küçükkömürcü a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit și carismă să aparte, în numeroasele seriale, filme artistice și piese de teatru de mare succes.

Publicul din România l-a cunoscut recent în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care acesta a dat viață personajului Güven Çelebi, un ambasador rigid și dominat de putere și de obsesia pentru jocurile

de noroc. Dincolo de platourile de filmare și de scenariile jucate, celebrul actor Erdal Küçükkömürcü este un bărbat fericit și împlinit, ce se bucură enorm de frumusețea familiei sale.

Güven Çelebi din serialul Fiica ambsadorului, o figura emblematică a cinematografiei din Turcia!

Erdal Küçükkömürcü s-a născut în anul 1958, în orașul Ankara, acolo unde a absolvit peste ani Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Conservatorului de Stat din Ankara. După încheierea facultății acesta a început să lucreze la Teatrul de Stat din Ankara, iar mai târziu, a lucrat că instructor de actorie la multe universități.

Erdal Küçükkömürcü

Erdal Küçükkömürcü, un actor complet

[Sursa foto: sozcu.com.tr]

Erdal Küçükkömürcü, care a preluat funcția în consiliul literar al Teatrelor de Stat în 2005, lucrează și în diverse televiziuni și cinematografe și de asemenea preda lecții de actorie la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului de la Universitatea Bilkent.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

Celebrul actor Erdal Küçükkömürcü a debutat pe marile ecrane în anul 1992, în filmul Çıplak, iar doi ani mai târziu a primit și primul lui rol într-un serial turcesc, Gülşen Abi, roluri ce i-au adus primii pași către celebritate și către carieră de succes de astăzi.

Au urmat multe roluri în seriale și filme de excepție regizate în Turcia, care l-au propulsat treptat în rândul celor mai valoroși actori de teatru și cinema. În anul 2019 a acceptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, în care a interpretat rolul unui ambasador rigid și obtuz, care își iubea mai mult profesia decât propria fiica.

Erdal Küçükkömürcü

Erdal Küçükkömürcü, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Erdal Küçükkömürcü]

Dincolo de platourile de filmare, Erdal Küçükkömürcü este un bărbat fericit și împlinit, deoarece se bucură de o familie superbă, alături de fiul lui, în vârstă de 18 ani și de soția sa. Acesta este tare mandru de fiul lui si adora sa petreaca mult timp alaturi de familia sa atunci cand nu este cooptat in vreun proiect profesional de amploare. 

Erdal Küçükkömürcü

Erdal Küçükkömürcü, alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Erdal Küçükkömürcü]

Citeste si: Kanal D, lider de piață, la nivel Național, cu serialul “Fiica Ambasadorului”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Ce spune Gonca Cilasun, actrița care o interpretează pe Halise, mama lui Sancar, în “Fiica ambasadorului”:

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dumnezeule mare cum arată mama lui Neslihan Atagul! Actrița din Fiica amabsadorului și mama ei seamănă ca două picaturi de apă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies