Ce spune Gonca Cilasun, actrița care o interpretează pe Halise, mama lui Sancar, în “Fiica ambasadorului”:

,
Gonca Cilasun

Cine este Gonca Cilasun din Fiica ambasadorului

“Nu am crescut cunoscând mereu adevărul, nici mamele noastre nu au fost mereu perfecte…”


In articol:

" Fiica Ambasadorului" a cucerit inimile telespectatorilor Kanal D încă de la primele difuzări, prin povestea de iubire emoționantă și intensă, dar și prin intermediul personajelor sale puternice, bine conturate.

Cine este Gonca Cilasun din Fiica ambasadorului

Una dintre actrițele de excepție ale serialului “Fiica ambasadorului” este Gonca Cilasun, actrița care dă viață personajului Halise Efeoglu, mama lui Sancar în serial.

Halise este o femeie aprigă, atașată de valorile tradiționale ale familiei, dură cu cei din jur, chiar și cu membrii familiei, în mare parte aceste trăsături datorându-se și vieții dure de care a avut parte în tinerețe. Halise este “capul” familiei și încearcă din răsputeri ca toți copiii ei să aibă parte de o viață demnă de familia lor, să păstreze tradițiile din locul natal, Mugla. Halise, care nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Sancar și Nare Celebi, fiica ambasadorului turc, este hotărâtă ca acum, când frumoasă fată a revenit în satul natal, să fie îndepărtată de lângă familia Efeoglu căreia i-a pricinuit, consideră femeia, multă suferință, cu ani în urmă, dispărând în noaptea nunții fiului ei. În mod surprinzător, Halise o adoră pe micuța Melek, fiica frumoasei Nare și a lui Sancar, dar cu toate acestea încearcă să o îndepărteze pe copilă de mama ei.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare atac direct impotriva lui Akin

Fiica Ambasadorului

Una dintre actrițele de excepție ale serialului “Fiica ambasadorului” este Gonca Cilasun, actrița care dă viață personajului Halise Efeoglu, mama lui Sancar în serial.

Celebra actriță spune ca personajul Halise i-a oferit o altă perspectiva în ceea ce privește rolul de mamă.

Recunoaște că a fost o experiență complet diferită să interpreteze o femeie atât de dură și strictă și în interpretarea acestei femei dure au inspirat-o oameni cheie din viața sa: mama și bunicul.

             "Halise Efeoglu a trait în sărăcie. Și-a pierdut soțul când era tânără și a fost nevoită să își crească cei trei copii singură. Copiii sunt foarte importanti pentru ea și eu rezonez puternic cu acest aspect.

Își apară fiul, pe Sancar, cu toate forțele, chiar dacă uneori greșește. Acționează întotdeauna din convingerea că ceea ce face este corect și merge până la capăt cu ceea ce crede. Ar fi mai bine dacă nu ar fi atât de încăpățânată și ar învața din greșeli; dar cine nu greșește în viață? Nu am crescut cunoscând mereu adevărul, nici mamele noastre nu au fost mereu perfecte…",  a spus Gonca Cilsun, cea care însuflețește atât de convingător personajul Halise Efeoglu, mama lui Sancar (Engin Akyurek).

Născută în Istanbul, Gonca Cilsun, acum în vârstă de 56 de ani, se mândrește cu o carieră impresionantă în domeniul artistic, ea jucând în zeci de filme și seriale de televiziune. Este absolventă a Universității Ankara, Facultatea de Limbă, Istorie și Geografie, sectia Actorie. Este căsătorită cu Engin Hızarcı din 1998.

Citeste si: Cum arăta seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, pe vremea când lupta cu obezitatea! Iată cum a reușit Uraz Kaygılaroğlu să scape de kilogramele în plus!

            Pe Gonca Cilsun o puteți urmări în serialul fenomen “ Fiica ambasadorului”, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare atac direct impotriva lui Akin

'Vă dați seama dacă azi nu eram în NATO?' - Mircea Geoană, despre o invazie rusă în Ucraina

TOTI CHIRIASII si cei din GAZDA sunt VIZATI! POLITIA a facut ANUNTUL, se va ramane fara BULETINE

Dumnezeule mare cum arată mama lui Neslihan Atagul! Actrița din Fiica amabsadorului și mama ei seamănă ca două picaturi de apă

Neslihan Atagul și soțul ei, Kadir Dogulu, surpriză de proporții pentru fanii lor din mediul online! Iată cum au fost surprinși celebrii actori și ce mesaj neașteptat au transmis!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies