Dumnezeule mare cum arată mama lui Neslihan Atagul! Actrița din Fiica amabsadorului și mama ei seamănă ca două picaturi de apă

,
Neslihan Atagul si mama ei seamana ca doua picaturi de apa

Cum arata mama lui Neslihan Atagul

Nu mai este nicio indoiala ca frumusetea actritei de origine turca a cucerit inimile a milioane de telespectatori din Romania si nu numai.


In articol:

Neslihan Atagul face roluri magistrale în producțiile TV în care joaca, iar producătorii stiu deja că ea este asul din mânecă pentru succesul garantat al unui serial turcesc cu frumoasa actriță în distribuție.

Producțiile plătesc bani grei să o o aibă pe Nesliha Atagul în distribuție, iar frumoasa actriță a ajuns să își rotunjească veniturile considerabil după câteva sezoane de jucat într-un serial, averea să totala estimandu-se undeva la peste 70 de milioane de dolari până acum. 

Citeste si: Decizie-bomba! Burak Ozcivit, condamnat la 4 ani și o lună de închisoare. Celebrul actor a fost dat în judecată de patru colegi de platou

Cum arata mama lui Neslihan Atagul, protagonista din "Fiica ambasadorului"

Însă, ceea ce este de remarcat este faptul că Neslihan Atagul, frumoasa protagonista din "Fiica amabsadorului" a moștenit trăsăturile fizice de la mama ei, de origine ruseasca. Cele doua seamănă foarte mult chiar și acum. Daca alăturam o poza din tinerețe ale distinsei sale mame cu cea a lui Neslihan de acum, este clar că par că doua surori. Mai mult, unii fani ai actriței au declarat pe loc pe rețelele de socializare că: "Era clar de unde i se trage frumusețea lui Neslihan.” Frumoasa actriță a moștenit de la mama ei toate trăsăturile frumoasa de la ochii verzi la culoarea parului și expresia faciala.

Neslihan Atagul si mama ei

Cat de frumoasa este mama lui Neslihan Atagul

Mama celebrei actrite Neslihan Atagul este din Belarus 

Citeste si: Cine este micuța Melek din Fiica ambasadorului. Care este numele ei în realitate și cum a ajuns să joace alături de celebra Nesliha Atagul

Mama ei este cea care a sprijinit-o foarte mult în cariera, la

vârstă de 8 ani, Neslihan ajungând deja la o agenție de publicitate, acolo unde a fost înscrisă și unde a și fost selecționată pentru a juca într-o reclama. Atunci a fost primul ei contact cu lumea televiziunii și a filmului și nimic nu i-a mai stat în cale pentru a ajunge celebra.

In serialul de succes "Fiica ambasadorului", Neslihan Atagul interpreteaza rolul lui Nare, fiind de altfel si protagonista productiei TV. 

Intriga plină de mister și tensiune, distribuția impresionantă, scenariul alert și imprevizibil îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură în serile de iarnă, de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.

Neslihan Atagul si mama ei seamana foarte mult

Mama lui Neslihan Atagul este absolut superba

Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare( Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador turc și o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii: Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi sau Ottawa.

Sancar a aflat despre lumea cea mare de la Nare, în timp ce tânăra a aflat despre țara ei de la Sancar. Tânjind în permanentă unul după altul, se cei se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Firesc, se fac planuri de căsătorie. Dar în noaptea în care își unesc destinele, Nare dispare.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Decizie-bomba! Burak Ozcivit, condamnat la 4 ani și o lună de închisoare. Celebrul actor a fost dat în judecată de patru colegi de platou

Decizie ciudată a șefei Senatului rus: Se opune 'vânătorii de vrăjitoare' împotriva criticilor 'operaţiunii militare speciale' din Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Confruntarea momentului între mama Siminei și Alex Zănoagă! Care este, de fapt, legătura dintre Simina și Bobicioiu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies