Giani Kiriță, dezvăluiri de senzație la Teo Show! Iată la ce intervenție estetică uluitoare a recurs de curând, fostul fotbalist! „Vedeam cum îmi taie pielea!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 ian 2023, 17:59
Foto(4)

Giani Kiriță a recunoscut la Teo Show că și-a luat inima-n dinți și a recurs, de curând, la o intervenție estetică la nivelul ochilor! „Când am văzut foarfeca aia și îmi tăia din piele așa! M-au luat transpirațiile!”

Giani Kiriță face parte din categoria celor mai îndrăgiți și apreciați fotbaliști de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, talentatul sportiv a reușit să câștige admirația multor fani, care l-au susținut mereu în toate aparițiile sale televizate. În ultimii ani, fanii au avut ocazia să-l urmărească pe Giani Kiriță în diverse formate de televiziune din care a făcut parte, unde fostul fotbalist le-a demonstrat, din nou, că este foarte ambițios și puternic.

Giani Kiriță, dezvăluiri de senzație la Teo Show! Iată la ce intervenție estetică a recurs de curând, fostul fotbalist

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, Giani Kiriță a răspuns tuturor provocărilor lansate de bună lui prietenă Teo Trandafir, căreia i-a făcut cele mai spectaculoase mărturisiri din culisele vieții sale. Îndrăgitul Giani Kiriță a dezvăluit că anul 2023 i-a adus o schimbare incredibilă pe plan profesional, deoarece s-a angajat recent că director de marketing, în cadrul unei firme de securitate.

Fostul fotbalist a recunoscut că i-a fost destul de dificil la început până s-a acomodat cu tot ceea ce presupune funcția lui însă a luat-o că pe o nouă provocare.

„Cum sună asta! Stai puțin, director de marketing! Și am intrat și pe 3 ianuarie, direct într-o ședința din aia nebună! M-au prezentat și se uitau la mine! A fost o experiență nouă pentru mine și este nouă pentru mine! Dar vreau să învăț! Exact ce spuneai tu! Îmi plac provocările! Asta vreau! Vreau și asta! Vreau să învăț și asta, de ce nu!”, a

spus Giani Kiriță.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Întrebat dacă este adevărat că a recurs recent la i intervenție estetică la nivelul ochilor, Giani Kiriță a mărturisit că s-a văzut nevoit să apeleze la acea operație estetică pentru a scapă de cearcănele deranjante.

„La mine toate se întâmplă sub formă de glumă! Bine, asta voiam să o fac, pentru că atâtea nopți pierdute citind, avea cearcăne Teo! M-am pus acolo! Toată lumea caterincă, cum sunt eu! Mi-a făcut anestezie! Deci când am văzut foarfeca aia de îmi tăia din piele așa! Pe cuvântul meu de onoare! M-au luat transpirațiile! Dar eu tot să fiu tare! El mă întreabă: «Dar ești bine?» Și eu: Da, stai liniștit! Și vedeam cum îmi taie pielea! Trebuie să stai cu ochii deschiși! Până am pronunțat blefaroplastie!”, a dezvăluit Giani Kiriță.

”Tata a plecat de acasă, nu ne-a oferit afecțiune” Ileana Sterp, printre lacrimi, a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său

Citește și: Armin Nicoară, declarații în exclusivitate la Teo Show, despre ceea ce se întâmplă de fapt cu mariajul nașilor săi, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan! „Foarte multă lume a spus că eu sunt problema!”

Citește și: Giani Kiriță, așa cum fanii nu l-au mai văzut! L-a bufnit plânsul la TV, după ce a povestit că amintirile din copilărie îl urmăresc și acum: „A făcut multe sacrificii. A fost bătută”

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies