Armin Nicoară, declarații în exclusivitate la Teo Show, despre ceea ce se întâmplă de fapt cu mariajul nașilor săi, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan! „Foarte multă lume a spus că eu sunt problema!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 ian 2023, 17:41
Foto(6)

Renumitul artist Armin Nicoară a explicat în exclusivitate la Teo Show, ce se petrece de fapt în căsnicia nașilor săi, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan și de ce s-a vorbit despre un posibil divorț! „Ei au o familie foarte frumoasă!”

Vestea despre posibilul divorț dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan a luat pe toată lumea prin surprindere. În urmă cu câteva zile Rare Ciciovan a anunțat că intenționează să divorțeze de soția lui, însă la scurt timp cei doi s-au afișat împreună în vacanță exotică în care au fost alături de cei doi copii ai lor, în Maldive. Mai mult decât atât, un prieten al cuplului a publicat o imagine pe contul lui de Facebook, iar în descriere a adăugat faptul că nu se desparte nimeni.

După câteva zile de la vehicularea zvonului despre divorț, îndrăgită artista, Georgiana Lobonț a transmis fanilor săi că vacanță lor se apropie de final și sunt gata să revină în țară pentru a-și relua activitățile.

„Gata vacanța. Începem treaba foarte curând. O să anunț toate concertele noastre cu publicul atât din diaspora, cât și din țară. Dată viitoare vom stă și pe altă insulă”, a

scris Georgiana Lobonț pe Instagram, demonstrând tuturor că mariajul ei continuă și nu se mai pune problema unui posibil divorț.

Armin Nicoară, declarații în exclusivitate la Teo Show, despre ceea ce se întâmplă cu mariajul nașilor săi

În cadrul emisiunii Teo Show, Armin Nicoară a făcut și el câteva declarații în exclusivitate despre ceea ce se întâmplă de fapt în căsnicia nașilor săi, subliniind faptul că și el a fost extrem de surprins.

Artistul a mărturisit că declarațiile nasului sau în legătură cu posibilul divorț i s-au părut puțin exagerate, în condițiile în care aceștia au o familie frumoasă și doi copii superbi. Cât despre zvonul conform căruia principalul vinovat ar fi chiar el, în legătură cu posibilul divorț al nașilor săi, Armin Nicoară a precizat că nu este adevărat deoarece are o soție frumoasă pe care o respectă foarte mult.

„Am văzut declarațiile nasului meu! Cred că au fost un pic exagerate! Ei au o familie foarte frumoasă au doi copii! Nu știu de ce s-a ajuns la aceste declarații! Dar foarte multă lume a spus că eu sunt problema! Am o soție foarte frumoasă! Îmi respect soția, pe Claudia bineînțeles! Iar nașii mei cred că știu mai bine ce au de făcut!”, a apus Armin Nicoară pentru Teo Show.

Lăsând deoparte toate zvonurile vehiculate, este cert faptul că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se iubesc din liceu, încă de pe vremea când ea era în clasa a 9-a, iar el a 12-a și de atunci povestea lor de iubire a continuat să înflorească treptat și au ajuns să aibă o familie frumoasă și doi copii minunați.

Andreea Mantea, dezvăluiri în exclusivitate despre cel de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”: „Eu îi văd pe toți cuplați între ei, eu văd șapte cupluri acum”

Citește și: Ce tarif are Georgiana Lobonț pentru un eveniment privat. Cântările nu sunt singura sursă de venit a artistei

Citește și: Georgiana Lobonţ, primele declarații după ce soțul ei a anunțat că divorțează: "Începem treaba foarte curând"

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies